Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yıldızlı: Tek çalışan İzmit Belediyesi, Büyükşehir onu takip ediyor

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’i eleştirdi. Yıldızlı, “Tek çalışan İzmit Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir de onu örnek alıyor” dedi.

CHP Kocaeli İl Başkanı

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla birlikte bugün bir basın toplantısı gerçekleştirdi. CHP İl Örgütü binasındaki açıklamada Yıldızlı, ülke ve kent gündemine dair bilgilendirmelerde bulundu. Kılıçdaroğlu ziyaretini değerlendiren Yıldızlı, tüm meclis üyelerine eğitim ve motivasyon toplantısı yaptıklarını ifade etti. Yıldızlı, dün yapılan istihdam çalıştayında sorunların muhataplarıyla bir araya gelindiğini ifade etti.

MEHMET ELLİBEŞ HEDEFTEYDİ

Yıldızlı, “Tüm toplantılarımıza katılan herkese teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki süreçte Sayın Genel Başkan katılımıyla parti içi toplantılar da yapılacak. Kent gündemine gelirsek AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, SİDA’yı anlatıyor. Mehmet Ağabey, ulusal gündem yerine yerel gündeme bakmalı. Gölcük Saraylı’da elektrikler kesiliyor. Vatandaş artık SEDAŞ yerine Cumhuriyet Halk Partisi’ni arıyor. Gölcük’ten İzmit’e 1 saatte geliyor.

SORUNLARI TEK TEK SIRALADI

Mehmet Ağabey, Tepeköy Göleti, Şehir Hastanesi, Kömürcüler OSB ile ilgili bilgi verecekler mi? Çayırova ve Gebze’nin problemlerini tekrarlamaktan utanır hale geldim. Mehmet Ağabey sen bırak Adana’yı Kocaeli’yi konuşalım. Darıca’da 20 senelik imar planı ne olacak? Her ilçede internet ve elektrik problemi var. Kentsel dönüşüm düşünceleriniz ne bunları bilmek istiyoruz. Gölcük’te garnizondan alınan yere çivi çakılmadı.

MUHTARLARIMIZ ÇOK ÖNEMLİ

Genel başkanımızın ilimize son gelişi çok değerli oldu. Genel başkanımız, istenilen soruyu sordurdu. Genel başkanımız bize muhtarlar için özel talimat verdi. 472 muhtarın 236’sını tek tek ziyaret ettik. Çayırova Sazlıdere, internet elektrik sorunlarını onlar sayesinde gündeme getiriyoruz. Genel başkanımızın toplantısında CHP’lilerin istenmediği gibi bir eleştiri vardı. Bu mümkün değil. Muhtarlar ve STK’larla ilgili bir konsept hazırlandı. Bizim il yöneticilerimiz de dışarda durdu. Önümüzdeki süreçte partimizin kanaat önderleri katılımıyla bir toplantı da yapacağız.

KOCAELİ BİTMEYEN BİR PROJELER ŞEHRİDİR

Biz hem yerel hem genelde bayrağımızı en yukarıya dikeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ben Kocaeli il başkanıyım. Önceliğim Kocaeli’nin sorunlarıdır. Kocaeli yarım kalmış bitmeyen projeler şehridir. CHP iktidarında problemler tek tek çözülecek. Biz Kocaeli’yi çok istiyoruz. Biz Millet İttifakı olmak istiyoruz. Kocaeli Büyükşehir’in bir yatırımı yok. Su sosyal demokratlar sayesinde içiliyor. Gaz sosyal demokratlar sayesinde kullanılıyor. Tek çalışan belediye İzmit Belediyesi olduğu için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi onu takip ediyorlar.” ifadelerini kullandı.

CHP KOCAELI IL YONETIMI