Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yıldızlı’dan 48 saatlik kesintiye tepki: Derhal bu yanlıştan dönün!

TCDD çalışmaları kapsamında hafta içi Kocaeli’de 48 saat boyunca suların kesilecek olmasına bir tepki de CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı’dan geldi. Yıldızlı, “Derhal bu yanlıştan dönün” dedi.

TCDD çalışmaları kapsamında hafta

Kocaeli’de geçtiğimiz günlerde 48 saat su kesintisi yaşanacağının açıklanmasının ardından tepkiler de art arda geldi. Pandemi süreci gibi hijyenin çok önemli olduğu bu süreçte suların kesilecek olmasına bir tepki de CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı’dan geldi.

BİR TEPKİ DE YILDIZLI’DAN

Kocaeli’de TCDD çalışmaları kapsamında 2 günlük planlı su kesintisi yaşanacağının açıklanmasının ardından Kocaeli’deki siyasiler ve yurttaşlar da duruma tepkilerini dile getiriyor. Hijyenin çok önemli olduğu pandemi sürecinde 48 saat gibi uzun bir süre suların TCDD çalışmaları nedeniyle kesilecek olmasına bir tepki de CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı’dan geldi. Yıldızlı konuyla ilgili tepkisini sosyal medya hesabından dile getirdi.

HALKTAN ANLAYIŞ BEKLEMEYİN

28 Aralık Pazartesi akşamı saat 23.00’da başlayacak ve 30 Aralık Çarşamba günü saat 23.00’a kadar devam edecek olan su kesintisi ile ilgili Harun Yıldızlı şunları söyledi: “Keyfinizce ertelediğiniz hızlı tren peron inşaatını salgın dönemine denk getirip, Kocaeli’de 48 saatlik su kesintisi kararı alıyorsunuz. Sağlığını göz ardı ettiğiniz bu halktan anlayış beklemeyin. Derhal bu yanlıştan dönün!