Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yunus Emre Kurt: Fatma Hanım hep fazlasını istiyor

MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt Bağımsız Kocaeli Gazetesi’nin sorularını yanıtladı. Kurt, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in araç satın alımı için kredi talebi ile ilgili Cumhur İttifakı’nın ‘evet’ desin talebi hakkında, “Biz Fatma Hanım’ı memnun edecek bir kararı daha öğrenemedik. Hep daha fazlasını istiyor” dedi.

MHP Kocaeli İl Başkanı

Nazim Ozgun Erbulan 1Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Bağımsız Kocaeli Gazetesi’nin sorularını yanıtladı. Kurt, milletvekilliği adaylığından Kocaeli’nin sorunlarına, MHP’nin Kocaeli’deki durumundan genel seçimlere birçok soruyu yanıtladı.

“MEMNUN EDECEK BİR KARARI DAHA ÖĞRENEMEDİK”

Kurt, “Daha önce defalarca gündeme gelen araç satın alımı için kredi maddesinde Cumhur İttifakı kapsamında çekimser kaldınız. Ancak karar bakanlıktan bütün meclis üyelerinin ‘evet’ dememesi sonucu geri döndü. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet Cumhur İttifakı’na ‘evet’ deyin çağrısında bulundu. Bu konuda tutumunuz ne olacak?” sorusuna şu ifadelerle yanıt verdi; “Biz Fatma Hanım’ı memnun edecek bir kararı daha öğrenemedik. Hep daha fazlasını istiyor.

“MÜCADELEMİZ FATMA HANIM’IN TALEPLERİNİ KARŞILAMAK DEĞİL”

Bir öncekinde de ‘evet’ çıktı, biz çekimser kaldık. Nihayetinde istediği sonuca ulaştı o an. Ama şu anda diyor ki ‘çekimser kalmayın, evet deyin.’ Bizim bütün mantalitemiz, bütün siyasi mücadelemiz Fatma Hanım’ın taleplerini karşılamak üzere kurulu değil. Dolayısıyla Cumhur İttifakı ortağımız AK Parti’nin grup başkanvekili, bizim grup başkanvekilimiz, ilçe başkanlarımız görüşecekler. En doğru kararı verecekler.

“İYİ KARAR VERMEK LAZIM”

Bizim için önemli olan siyasi bir kar değil de İzmit’imizin en güzel şekle gelmesidir. Ama bunu yaparken de İzmit’in geleceğini ipotek altına almakla hizmet arasında iyi karar vermek lazım. Bunun ne olduğunu ilçe başkanlarımız kararını verecek; mecliste de göreceğiz.”