Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yunus Emre Kurt: Fatma Hanım’ın bize samimiyetle yaklaşması lazım

MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in talepleriyle ilgili, “Fatma Hanım’ın da bize, Cumhur İttifakı’na ve meclis üyelerine samimiyetle yaklaşması lazım. ‘Bunu verin’ diyerek basının önünde bizi zor duruma sokmak samimi bir davranış mı onu kamuoyu takdir edecek” dedi.

MHP Kocaeli İl Başkanı

Nazim Ozgun Erbulan 1Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Bağımsız Kocaeli Gazetesi’nin sorularını yanıtladı. Kurt, araç satın alımı için kredi konusunda İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in tutumunu eleştirdi. Kurt, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Şunu yapmak lazım; bir kere samimiyetle yaklaşmak lazım. Fatma Hanım’ın da bize, Cumhur İttifakı’na ve meclis üyelerine samimiyetle yaklaşması lazım. ‘Bunu verin’ diyerek basının önünde bizi zor duruma sokmak samimi bir davranış mı onu kamuoyu takdir edecek.

“HAYIR DESİNLER YİNE BILLBOARDLARI DOLDURALIM”

Meclis üyelerinin yanına da gidilebilir, ilçe başkanlarının, belediye başkanının makamına çok rahat gidebilir. Bunlar çok normal şeylerdir. Bizim için önemli olan Kocaeli’nin 12 ilçede en iyi şekilde temsil edilmesidir, hizmet almasıdır. Bunlar önce konuşulmadan ‘siz çekimser verdiniz ama bakanlık evet kararı verilmesini istiyor; ne yapalım. Siz zaten geçmesi için böyle bir karar vermiştiniz, bunun nihayete ermesi için bize yardımcı olur musunuz?’ demeden ‘Cumhur İttifakı yardımcı olsun’ demek… Aslında şunu istiyorlar, ‘hayır’ desinler biz yine tüm billboardları dolduralım.

“TAŞDEMİR İSTEDİĞİ ZAMAN ÇAYINI İÇİYOR”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı’nda böyle bir problem var mı? CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir açıklama yaptı; Tahir Hoca ile diyaloglarından bahsetti. İstediği zaman odasına gidiyor, çayını içiyor, sohbet ediyor. İsteriz ki bu tüm ilçelerde olsun. Hem İzmit’te hem 11 ilçede. Bizim için siyaset önemlidir ama Kocaeli’ye hizmet etmek daha önemlidir.”