Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yunus Emre Kurt ve ekibi sahada

MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, yaptıkları ziyaretlerde ekonomik sıkıntılardan yine Cumhur İttifakı’nın kurtaracağını iddia etti.

MHP Kocaeli İl Başkanı

MHP’nin genç İl Başkanı Yunus Emre Kurt, beraberindeki il yöneticileri ile 14.12.2021 Salı günü, İzmit Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Celal Çobanoğlu’ na, 6 Nolu Şehir İçi Dolmuş, Taksiciler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Timuçin Sevilmiş’ e, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Kadir Durmuş’a, Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı’ya, Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt’ a, İzmit Ziraat Odası Başkanı Yusuf Özkaraaslan’ a, Kocaeli Optisyen ve Gözlükçüler Odası Başkanı Mehmet Bayram’ a ziyarette bulundu.

SIKINTILARDAN CUMHUR İTTİFAKI KURTARACAK

İl Başkanı Yunus Emre Kurt, ziyaretler sırasında ülkemizin zor bir ekonomik süreçten geçtiğini belirterek, bu zor günleri de ancak hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde olursak atlatabileceğimize değindi. Vatandaşın da Cumhur İttifakı’na olan inancına değinen Kurt, “Halkımız bu ekonomik sıkıntılardan kendisini çıkaracak tarafın yine Cumhur İttifakı olacağını söylüyor” dedi.

Yunus Emre Kurt ve ekibi sahada 2 Yunus Emre Kurt ve ekibi sahada