Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yunus Emre Kurt, yönetiminden ayrılanlara bakın ne dedi?

MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Bağımsız Kocaeli’nin sorularını yanıtladı. Kendisine yapılan eleştirileri değerlendiren Kurt, “Sular, bulanmadan durulmaz” dedi.

MHP Kocaeli İl Başkanı

Nazim Ozgun Erbulan 1Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Bağımsız Kocaeli Gazetesi’nin sorularını yanıtladı. Kurt, milletvekilliği adaylığından Kocaeli’nin sorunlarına, MHP’nin Kocaeli’deki durumundan genel seçimlere birçok soruyu yanıtladı.

“SİYASİ PARTİLERİN HİÇBİRİ 1 BUÇUK YILDA YAPAMAZ”

“Bizim aldığımız yapı belli, uğraştığımız kitleler belli” diyen Kurt, “Allah’a şükürler olsun. İl yöneticilerimiz, ilçe başkanlarımız, ilçe yöneticilerimizle birlikte bizden beklenenin çok üstünde 1 buçuk yıla sığmayacak yılları aşan mesajı hem Ülküdaşlarımıza hem de vatandaşlarımıza ilettik. Bundan sonra da her türlü teşkilatımızla birlikte aynı şekilde 2023’te Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden Cumhurbaşkanı seçtirmek, Cumhur İttifakı’nı mecliste çoğunluğu sağlatmak ve MHP’ye tarihinin en yüksek oyunu kazandırmak için gece uyumadan gündüz yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Vatandaşlar da memnun, genel merkez de memnun. Bizim aldığımız yapı belli, uğraştığımız kitleler belli. Benim yaptığım programları siyasi partilerin hiçbiri bir buçuk yılda yapamaz. Bin kişilik salona en az bin 500 kişi getiririz” ifadelerini kullandı.

“BİZİM İNİSİYATİFİMİZ DIŞINDA YAŞANMADI”

“Teşkilatta sizinle birlikte heyecan geldi daha sonra teşkilatta değişiklikler yaşandı. Size karşı bireysel tepkiler olabilir, teşkilat içerisinde sorunlar da olabilir. Neden bu sorunlar yaşandı?” sorusuna Kurt, şu ifadelerle yanıt verdi; “Sular, bulanmadan durulmaz. Bazı şeylerin yaşanması gerekir. Bizim inisiyatifimiz dışında hiçbir şey yaşanmadı. Bunların hiçbirisi bize zarar vermez. Genel başkanın atadığı bir il başkanıyım. Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmiş, 53 yıllık harekete bu yaşta bu sıfatları almış bir il başkanıyım. Dolayısıyla bazı insanları memnun edememiş olabiliriz ama herkesi memnun eden kişi sıkıntılıdır.”