Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yusuf Sami Çınar’dan Sedat Doğu Uslu’ya: Pusulanız mı şaştı, bu borcu bırakanlara koltuk değneği oluyorsunuz?

Saadet Partisi Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Doğu Uslu’nun Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni faiz konusunda yaptığı eleştirilere AK Parti İzmit İlçe Başkanvekili Yusuf Sami Çınar cevap verdi. Çınar borcun Yuvacık Barajı’ndan kaynaklandığını belirterek “Haktan, hukuktan, Allah korkusundan bahseden Sedat kardeşime sormak isterim, asıl sizin pusulanız mı şaştı da bugün bütün değerlerinizle çelişen bir yapının içinde koltuk değneği olmaya çalışıyorsunuz?” dedi.

Saadet Partisi Kocaeli İl

Saadet Partisi Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Doğu Uslu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni sosyal medya hesabı üzerinden eleştirdi. Uslu yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz yıl 243 milyondan fazla faize ödeme yaptınız. Bu yıl yüzde 197 artarak 725 milyona yakın parayı faize aktardınız. 17 yıldır bu belediye sizin yönetiminizde. Hiç mi Allah korkusu yok sizde. Ne oldu sizin faiz ile mücadeleniz? Sosyal medyada şovu bırakın ve bu kentin acı gerçeği ile bir an evvel yüzleşin. Bu milletin alın teri heba ediliyor!” dedi.

“YUVACIK BARAJI’NDAN KAYNAKLANIYOR”

AK Parti İzmit İlçe Başkanvekili Yusuf Sami Çınar, Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Doğu Uslu’nun faiz çıkışına yanıt verdi. Çınar şu açıklamada bulundu; “Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz son yapılan araştırmada 27 Büyükşehir arasında en iyi yönetilen 4’üncü Büyükşehir Belediyesi oldu. Öz kaynaklarını doğru kullanarak, 30 halk otobüsünü kredi çekmeden ulaşım ağına dahil etti. Elbette bu başarıyı karalamak, silmek isteyenler olacak. Ancak en azından araştırarak, inceleyerek kamuoyuna açıklama yapsalar, bu kadar zor duruma düşmezlerdi. Saadet Partisi İl Yöneticisi Sedat Doğu Uslu kardeşim de bu gaflete düşmüş durumda. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni yüksek faiz ödemesi yapmakla eleştiriyor. Ama bilmiyor ki bu borç, çocuklarımızın çocuklarını bile borçlandıran CHP dönemi yapılan Yuvacık Barajı’ndan kaynaklanıyor. Biz söylerken bile artık utanıyoruz ama bu borcu ödeme çocuklarımız da devam edecek. Haktan, hukuktan, Allah korkusundan bahseden Sedat kardeşime sormak isterim, asıl sizin pusulanız mı şaştı da bugün bütün değerlerinizle çelişen bir yapının içinde koltuk değneği olmaya çalışıyorsunuz?” dedi.