Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zafer Mutlu; “Ben olsam Ford’a, Başiskele Devlet Hastanesi’ni yaptırmıştım”

SP Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu, mevcut yönetime karşı sert konuştu. Mutlu, ‘Vatandaşa gelince yüzde 45’ten aşağı kesinti yapmayanlar, Ford’a ait arazide yüzde 1,8 ile imar uygulaması yaptılar. Ford’a 182 dönüm sanayi arsası bağışlamış oldular. Ben olsam Başiskele Devlet Hastanesi’ni Ford’a yaptırmıştım’ dedi

SP Başiskele Belediye Başkan

‘VATANDAŞA GELİNCE YÜZDE 45!’

Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu, Yuvacık Paşadağ Mahallesi’nde düzenlenen iftar programında oldukça sert açıklamalar yaptı. Ford’a ait 460 dönümlük araziye Başiskele Belediyesi tarafından yüzde 1,8 ile imar uygulaması yapıldığını söyleyen Mutlu, ‘Vatandaşa gelince yüzde 45’den aşağı kesinti yapmıyorlar. Vatandaşın adeta malına ortak oluyorlar. Burada vatandaşa uyguladıklarından farklı olarak Ford’a 182 dönüm sanayi arsası bağışlamış oldular.’ şeklinde konuştu.

‘EFELENME YASİN EFENDİ’

Sözlerine Ford fabrikasının bölge için önemli olduğuna değinerek devam eden Mutlu, ‘Tamam, önemli sanayi kuruluşu bu kabul. Ancak 125 bin nüfuslu Başiskele ilçemiz de bu durumdan istifade edebilmeliydi. Bu imar uygulaması karşılığında Ford’un ilçemize tam teşekküllü bir hastane inşa etmesi sağlanmalıydı. Öyle ‘72 tane hafif ticari araç aldık’ efelenmeleri tam da Yasin efendinin ilçemizin hakkını hukukunu nasıl savunduğunun veya savunabildiğinin göstergesidir. Ben olsam Başiskele Devlet Hastanesi’ni Ford’a yaptırmıştım’ dedi.