Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zafer Mutlu: Yapıdan kim çıkarsa en büyük zararı kendisine verir

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 6’lı masa hakkındaki kararını değerlendirerek, “Bu yapıdan kim çıkarsa çıksın en büyük zararı kendisine vermiş olur diye düşünüyorum. Bu şekilde olursa millet ittifakı yoluna devam eder” dedi.

Saadet Partisi Kocaeli İl
Nazim Ozgun Erbulan 1

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 6’lı masanın adayını eleştirip CHP’li belediye başkanlarına çağrı yapması siyaset kulisleri hareketlendi. İYİ Parti masadan ayrıldığını toplantıda duyurdu.

“ÇOK HOŞ OLMADI

6’lı masada yer alan Saadet Partisi’nin Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, Akşener’in açıklamalarını Bağımsız Kocaeli’ye değerlendirdi. Mutlu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Beklenen bir durum değildi. Şu anda ne olup ne bittiğini tam olarak anlamaya çalışıyoruz. Masa içerisinde gerçekten toplumun tüm kesimlerini temsil eden bir anlayış vardı. Şu dakikadan sonra hele hele Perşembe günü metne imza attıktan sonra bunun bu noktaya evrilmesi çok hoş olmadı.

“ÇOK DA BÜYÜK ZARAR OLMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM”

Ben yine kesin konuşmak istemiyorum pazartesi gününe kadar muhtemelen karşılıklı görüşmeler devam edecektir, bir ortak nokta bulunacaktır diye tahmin ediyorum. Şu dönemde insanlar artık kişilerden, partilerden çok mevcut Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi mi güçlendirmiş parlamenter sistem mi buna odaklanmış durumda insanlarımız. Partilerin, biraz daha ikinci planda kalacağını düşünüyorum. Bu yapıdan kim çıkarsa çıksın en büyük zararı kendisine vermiş olur diye düşünüyorum.  Bu şekilde olursa millet ittifakı yoluna devam eder. Sekteye uğrar mı biraz uğrar ama topluma iyi anlatılabilirse çok da büyük zarar olmaz diye düşünüyorum.”