Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Mümin Kozan’dan Emircan Ardoğlu tepkisi

Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Mümin Kozan, Zafer Partisi Kartepe İlçe Başkanı Emircan Ardoğlu’nun görevindeyken istifa edip İYİ Parti’ye geçmesi hakkında, “Geçtiğimiz günlerde görevindeki başarısızlıkları sebebiyle savunması talep edilmiş, bunun üzerine bizlere istifasını bildirmiştir” dedi.

Zafer Partisi Kocaeli İl

Zafer Partisi Kartepe İlçe Başkanı Emircan Ardoğlu, siyasi hayatına İYİ Parti’de devam etme kararı aldı. İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanlığı’nda il Başkanı Şanbaz Yıldız ve ilçe başkanı Haluk Tamyüksel’in katılımıyla Ardoğlu’ya İYİ Parti rozeti takıldı. Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Mümin Kozan, konuyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Kozan, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Partimiz geçmiş dönem Kartepe İlçe Başkanlığı görevini yürüten Emircan Ardoğlu, geçtiğimiz günlerde görevindeki başarısızlıkları sebebiyle savunması talep edilmiş, bunun üzerine bizlere istifasını bildirmiştir. Bu süreçten sonraki yapacakları sadece kendisini bağlamaktadır. Siyasetin hareketlenmeye başladığı bu günlerde elbette siyasi partiler arası geçişler olacaktır. Asıl gündem edilmesi gereken konu kimin nereye gittiği değil, ne için orada olduğudur.

“BU RUHUN HERKESTE OLMASINI BEKLEYEMEYİZ”

Bizler kuruluşumuzdan bu güne bir siyasi parti çalışmasından öte, Kuvayi Milliye ruhuyla partimizdeki çalışmalarımızı yürüttük ve yürütmeye de devam edeceğiz. Bu ruhun da herkeste olmasını bekleyemeyiz. Bizler ülke güvenliği için sığınmacılar ve kaçaklar bir tehdittir, bir sonraki seçimde HDP benzeri bir siyasi parti kuracak sayıya erişebilirler diyoruz.  Onlar ise geçici sığınmacılara genel başkanlarının oğlunun aracılığı ile girişimcilik dersi veriyorlar. Bizler üretim ekonomisi diyoruz, onlar ise Avrupalarda para arıyorlar. Bizler milli eğitim modeli diyoruz, her köye okul diyoruz. Onlar geçici gündemler ile vakit geçiriyorlar.

“ONLAR KURUŞ SİYASETİ YAPIYORLAR”

Bizler Gaziantep’te, Şanlıurfa’da, Diyarbakır’da ve tüm illerimizde de milli üniter devlet diyor, bunun siyasetini yapıyoruz. Onlar Diyarbakır’da Diyarbakırlı, Kocaeli’de Kocaelili, Edirne ‘de Edirnelilik ile hemşehricilik siyaseti yapıyorlar.  Bizler milli duruş siyaseti yapıyoruz. Onlar içi ve dış politikada kuruş siyaseti yapıyorlar. Bizler ülkemizin geleceği için siyaset yapıyor, projeler üretiyor, inanmış insanlar ile yol yürüyoruz, diğerlerinin ne yaptığı ile hiç ilgilenmiyoruz.”