Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zafer Partisi’nden görevden alınan Çalık hakkında suç duyurusu!

Zafer Partisi Kocaeli Kurucu İl Başkanı Vedat Çalık’ın görevden alınmasının ardından genel merkez tarafından atanan İl Başkanı Ersin Özyılmaz yaptığı açıklamada Çalık’ın yaptıkları ile ilgili hem kendilerinin hem de Genel Başkan Ümit Özdağ’ın avukatlarının suç duyurusunda bulunacağını duyurdu.

Zafer Partisi Kocaeli Kurucu

Zafer Partisi Kocaeli Kurucu İl Başkanlığı görevini yürüten Vedat Çalık’ın görevden alınmasının ardından İl Başkanı olarak atanan Ersin Özyılmaz, Çalık ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Özyılmaz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Zafer Partisi Kocaeli Kurucu İl Başkanlığı görevini yürüten Vedat Çalık’ın AKP’li belediyeler ile tespit edilen çıkar ilişkileri, milliyetçi geleneğe ve toplum düzenine uymayacak davranışları hasebiyle görevden alındıktan sonra yapmış olduğu hakaret, haberleşme gizliliğinin ihlali, güveni kötüye kullanma, mala zarar verme ve benzeri suçlara salık veren eylemleri hakkında, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunma ve gerekli adli süreci başlatma zarureti hasıl olmuştur.

“AYRICA SUÇ DUYURUSU”

Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ümit Özdağ’a yönelik olarak sarf edilen mesnetsiz iddialar neticesinde gerçekleşen iftiralara, hakaretlere ve asılsız suçlamalara binaen Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın avukatları tarafından ayrıca suç duyurusunda bulunularak gerekli adli sürecin başlatıldığı bilgisi havidir. Çıkar ilişkileri ve kapalı kapılar ardında cereyan eden gizli emelleri açığa çıktıktan sonra Genel Merkez tarafından görevinden alınan bu şahsın, Zafer Partisi ile hiçbir bağı kalmamıştır. İlgili şahsın Zafer Partisi unvanı altında yapacağı hiçbir açıklamaya riayet edilmemesi ve Zafer Partisi ile bağdaştırılmaması gerektiği izahtan varestedir.

“HESABI HUKUK SINIRLARI ÇERÇEVESİNDE SORULACAK”

Zafer Partisi’nin ve Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın hukuk devleti ilkesine bağlılıklarının bir tezahürü olarak haklarında gerçekleştirilen her türlü provokasyona, tahrike ve bilumum yasa dışı faaliyetlere dair hesabı hukuk sınırları çerçevesinde sorulacaktır. Zafer Partisi’ne gönül vermiş değerli vatandaşlarımız her türlü provokasyon ve tahrikten uzak kalacağız. Haklarımızı Türkiye Cumhuriyeti’nin, laik ve demokratik hak arama merci olan bağımsız mahkemelerinde arayacağız. Zafer Partisi kadroları, başta Kocaeli İl Başkanlığı olmak üzere; görevinin başında, sorumluluklarını yerine getirmek için çalışmalarına devam etmektedir.”