Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zeki Aygün Bakan Kurum’dan destek istedi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, ilçede yapımı devam eden projeler ve planlanan yatırımlarla ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ‘u ziyaret etti

Derince Belediye Başkanı Zeki

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün söz verdiği 41 projeyi sırasıyla hizmete sunduğu ilçede projeler kararlılıkla sürüyor. Gönül belediyeciliği şiarıyla çalışmalarına devam eden Başkan Aygün, bir yandan da Ankara’da temaslar gerçekleştirerek projelerin bir an önce hayata geçmesi için girişimlerini sürdürüyor. Başkan Aygün, bu kapsamda son olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bir ziyaret gerçekleştirdi. AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ‘u ziyaret eden Başkan Aygün’e Derince Belediyesi Etüt Proje Müdürü Tarık Duman da eşlik etti.

BAKAN KURUM’A TEŞEKKÜR

Son derece verimli geçen görüşmede Aygün ve Şeker ile Bakan Kurum Derince’de yapımı devam eden projeler ve planlanan yatırımlarla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Bakan Kurum ile gerçekleşen görüşmenin ardından sosyal medya hesaplarından bir açıklamada bulunan Başkan Aygün, “Milletvekilimiz İlyas Şeker ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum ‘u ziyaretimizde Deniz Mahallesi Kentsel Dönüşümü, Taşköprü Tarımsal Kalkınma Tesisleri ve Çenesuyu yatırımlarımızla ilgili konuları görüştük. Sayın bakanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

ZIYARET