Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zeki Aygün duyurdu: Hizmet binası için firma ihaleyi tasfiye etti Büyükşehir yapacak

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün 30 milyona ihale edilen 1071 Kültür Merkezi’nin hizmet binasına dönüştürülmesi işinde firmanın tasfiye sürecine gittiğini, işi Büyükşehir’in üstlendiğini belirtti.

Derince Belediye Başkanı Zeki

Özgun imzaAK Parti Derince Danışma Toplantısı bugün Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Fikri Işık, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve yönetimi, AK Parti Kocaeli önceki dönem il başkanları Şemsettin Ceyhan ve Mahmut Civelek katıldı.

30 MİLYON 23 BİN

Derince Belediyesi tarafından yapılan 1071 Kültür Merkezi’nin hizmet binasına dönüştürülmesi ihalesinde 13 Ağustos’ta ihaleyi alan Bandırma Doğan Yapı ile sözleşme imzalanmış ve 23 Ağustos’ta yer teslimi yapılmıştı. 30 milyon 23 bin lira teklif veren Bandırma Doğan Yapı firması ihaleyi kazanmasının ardından süreç hakkında Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün açıklama yaptı.

DESTEK İSTEDİ

Programda konuşan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ilçedeki çalışmaları anlattı. Aygün, “Tarımsal kalkınma projesi kapsamında yapılan mısır kurutma, aspir ve süt tesisi yakında açılacak. Araptepe Kentsel Dönüşüm Projesi tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi Derince belediyesi diye bir şey yok. Önemli olan işin yapılması. Derince Millet Bahçesi yapmak istiyoruz. Bunun için destek istiyoruz. Deniz Mahallesi artık Cumhurbaşkanımızın önünde. Cumhurbaşkanı imzaladığında artık ihale süreci başlayacak.

FİRMA TASFİYE ETTİ

Belediye hizmet binasının ihalesini yaptık ancak fiyat artışı nedeniyle firma tasfiye etti. Büyükşehir Belediye başkanımız binayı yapacağını söyledi. Şimdi protokolü yapıp yeniden ihale edilecek. Derince limanı TEM Otoyolu bağlantı yolu ihalesi yapıldı. Derince Sosyal Yaşam Merkezi Projesi için AB Projesi kapsamına alınması için başvurduk. Alt ve üst yapı çalışmalarını Büyükşehir ve İSU yaptı. Benim için Derince’de en önemli proje modern hayvan pazarı. Şu anda bürokratik işlemleri devam ediyor bu yerin. Alır almaz ona başlayacağız. Vekillerimizden finansman desteği isteyeceğiz.