Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zeki Aygün Kimdir?

Gölcük Belediye Başkanı Zeki Aygün kimdir sorusu merak ediliyor. Zeki Aygün hakkında merak edilenler için haberimize göz atabilirsiniz.

Gölcük Belediye Başkanı Zeki

Zeki Aygün 22 Temmuz 1953’te Derince‘de dünyaya geldi. Aygün, İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Mühendisliği Bölümü’nde lisansını tamamladı. 1979-1981 yılları arasında Türkiye’nin farklı illerinde kurulan fabrikalarda elektrik mühendisi olarak görev yaptı.

ZEKİ AYGÜN AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI

AK Parti Kocaeli teşkilatlarında; Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyeliği, Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı ve İl Başkanlığı görevlerinde bulundu.

ZEKİ AYGÜN TBMM DÖNEMİ

Zeki Aygun kimdir 1TBMM‘de 24, 25 ve 26. Dönem Kocaeli Milletvekili olarak görev yaptı. 3. ve 5. dönem AK Parti MKYK üyeliği görevinde bulundu. TBMM Çevre Komisyonu, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonlarında yer aldı. Türkiye- Güney Kore Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı görevini yürüttü.

ZEKİ AYGÜN DERİNCE BELEDİYE BAŞKANLIĞI

zeki aygun ozgecmis31 Mart 2019’da yapılan yerel seçimlerde Derince Belediye Başkanı olan Aygün, MÜSİAD Kocaeli Şubesi kurucularından olup evli ve 3 çocuk babasıdır. Orta derece İngilizce bilen Zeki Aygün yengeç burcudur.