Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zeki Aygün’den şaşırtan Münir Karaloğlu ziyareti

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için yoğun kulis yapan Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Derince Belediye Başkanı Zeki

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Diyarbakır’a günü birlik bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Aygün, bu kentte yaptığı temaslar kapsamında 2004-2009 yılları arasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak görev yapan ve son seçimde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için yoğun kulis yapan Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu’nu makamında ziyaret etti.

KOCAELİ’YE SELAM GÖNDERDİ

Diyarbakır temaslarında Başkan Aygün’e önceki dönem AK Parti İl Başkan Yardımcıları Mehmet Uzunoğlu, Orhan Faruk Barış ve İdris Alp de eşlik etti. Karşılıklı görüş alışverişinin gerçekleştiği görüşmede Başkan Aygün, Vali Karaloğlu’na ev sahipliği için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Karaloğlu da Zeki Aygün başkanlığında Derince’de birçok projenin hayata geçtiğini belirterek Kocaeli’ye selamlarını gönderdi.