Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zeki Aygün’e “yalaka siyaset” eleştirisi!

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ü sert eleştirilerde bulundu.

İYİ Parti Kocaeli İl

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yönelik sözleri üzerine Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’e sert eleştiriler içeren yazılı bir basın açıklaması yaptı. Yıldız’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Belediye başkanı temsil ettiği makama istinaden siyaset değil, parti rozetini bir kenara koyar ve oy veren vermeyen herkesin belediye başkanı olarak hizmet yapar. Halkın belediye başkanlığı görevi yerine AKP savunuculuğunu üstlenen belediye başkanının hizmet gösteremeyince siyasette son moda ‘yalaka siyaset’e katkısını bir kez daha görmüş oluyoruz.

“BIRAKIN TETİKÇİLİĞİ”

Rizeli olmaktan gurur duyduğunuz nokta hangisi Sayın Aygün? Hem Genel Başkan hem anne olan bir kadın siyasetçiye önceden plan ve kurgusu hazırlanan saldırı mı? Hiçbir şekilde ağza alınmayacak sözler mi? Eğer böyle bir saldırı ve linç girişimiyle gururlanıyorsanız belediye başkanlığını, siyaseti bırakın tetikçiliğe başlayın. Bu ifadelerle de size yakışan da bu olur.

“BİTİRECEĞİZ”

Dinimizde kadının yerini saymakla bitiremeyeceğimiz gibi Türk toplumu olarak bizler de ecdadımızdan bugüne kadar kadını her alanda önemini bilerek ön planda olması gerektiğini savunan bir milletken siz ve sizin anlayışınızdaki güruhun dini siyasete alet, kadını ise her türlü söylemlerle alaşağı eden anlayışını bitireceğiz. Bakanından milletvekiline, teşkilat mensubundan belediye başkanına kısacası tepeden tırnağa her geçen gün karıştığınız skandallar ve kabul edilemez açıklamalarınız bir bitmedi. Ne bizler ne de vatandaşımız nezdinde hiçbir söylemeniz TOLERE EDİLMİYOR! Bilin istedim.”

ZEKİ AYGÜN NE DEMİŞTİ?

“Sayın Bakanım küresel aklın taşeronlarının oynadığı oyunu milletimiz çok iyi görüyor, Sn. C.B. R.T.Erdoğan’a yapılan iğrenç benzetmeyi yapan taşeron parti başkanının Rize’ye yaptığı provakatif ziyareti Rize’linin feraseti ile bu oyunu bozmuştur. Bir Rize’li olarak gurur duyuyorum”