Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zeki Aygün’ün “Şer odağı” dediği başkan konuştu

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün, Derince Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nin boşaltılmasına yönelik açıklamalar yapan CHP Derince İlçe Başkanı Atasoy Bilgin’e “Şer odağı” demesine cevap geldi.

Derince Belediye Başkanı Zeki

CHP Derince İlçe Başkanı Atasoy Bilgin’in hastane tartışmalarına dönük yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Derince Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nin boşaltılmasına ilişkin bir basın açıklaması gerçekleştirmeye hazırlandığımız günlerde Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün konuya ilişkin açıklamalarını üzüntüyle okuduk.

“ŞER ODAKLARI”

Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün; hastanemizin boşaltıldığını gören, kapatılacağından endişe eden, randevu istediğinde Şehir Hastanesi’ne yönlendirilen, bir doktor gözetiminde düzenli tedavi görüp şu an doktoruna ulaşamayan, hastaneyi aradığında bir muhatap bulamayan hastalarımıza, vatandaşlarımıza ve onların endişelerini dile getiren bizlere “şer odakları” dediği için değil üzüntümüz.

BİRLİKTE GEZEMEYE DAVET ETTİ

Bizim asıl üzüntümüz, kendi halkına yabancı, sorumluluğu olan mahallelerden bir haber bir belediye başkanı tarafından yönetilmenin sonuçlarını yaşıyor olmamız. Sayın başkanı, basın açıklamamızı dinlemeye ve hastaneyi birlikte gezmeye davet ediyoruz. Vatandaşın sağlığını etkileyen konularda, bağlı olduğu partinin propaganda yöneticilerini değil vatandaşını dinlemesini öneriyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi Derince İlçe Başkanlığı olarak halkımızın talepleri doğrultusunda, halk sağlığını, bilimi ve doğruları önceleyen bir yerde durmaya, vatandaşlarımızla birlikte bu hastanenin işlevsiz kılınmaması için mücadele etmeye devam edeceğiz. Tüm vatandaşlarımızı açıklamamıza bekliyoruz.”