Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

100.yıl kutlamalarında bugün sahne Gül Özgüner Altın’ın

İzmit Belediyesinin kurtuluşa özel hazırladığı 100. yıl kutlama etkinliklerinde bu akşam yerel sanatçı Gül Özgüner Altın sahne alacak. Başarılı ses, İzmit Kent Meydanı’nda İzmitlilere keyifli bir konser sunacak.

İzmit Belediyesinin kurtuluşa özel
İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunu birbirinden güzel etkinliklerle kutlayacak olan İzmit Belediyesi, özellikle pandemi sürecinde hissedilen psikolojik yorgunluğu İzmitlilerin bir nebze de olsa atmasını sağlıyor. İzmitliler’in hafızalarına kazınan bu etkinliklerde İzmit Kent Meydanı’ndaki kutlamaların son gününde bu akşam kapanışı kadife sesli yerel sanatçı Gül Özgüner Altın yapacak.

KAPANIŞ İZMİTLİ SANATÇIDAN

İzmit’in sanat ve kültür kimliğini yeniden kente kazandıran İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet sayesinde tüm vatandaşlar doyasıya eğlencenin tadını çıkarıyor. Sosyal mesafeye uygun gerçekleştirilen etkinliklerin 3.gününde (30 Haziran Çarşamba) bu akşam saat 20.00’de 28 Haziran Sahnesi’ni şenlendirecek olan Gül Özgüner Altın ve grup üyeleri, tüm İzmitlileri müziğe ve eğlenceye doyuracak.