Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Acun Ilıcalı Dede Oluyor! Ilıcalı'nın Kızı Banu Ilıcalı Hamile!

Türk Tv yapımcısı Acun Ilıcalı dede oluyor. Acun Ilıcalı’nın eski eşi Seda Başbuğ’dan olan kızı Banu Ilıcalı’nın 30 yaşında hamile olduğu öğrenildi. Banu Ilıcalı’nın çocuğunu cinsiyeti bilinmiyor.

Türk Tv yapımcısı Acun

Ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı dede olmaya hazırlanıyor. Ilıcalı’nın 5 yıl evli kaldığı eski eşi Seda Başbuğ’dan olan kızı Banu Ilıcalı 4.5 aylık hamile. Sosyal medya hesabını gizli kullanan ve yakın çevresi dışında kimsenin takip isteğini kabul etmeyen Banu Ilıcalı’nın müjdeli haberi Instagram hesabından paylaştığı ileri sürüldü.

MUCİZE ÇOCUK BANU ILICALI

Acun Ilıcalı’nın kızı Banu Ilıcalı, 3 sene önce üniversitede tanıştığı Efe Ceyhun ile evlendi. Acun Ilıcalı’nın anne babası ve 10 aylık torunları Banu Ilıcalı ile birlikte Bodrum’a tatile giderken feci bir kaza geçirmiş ve kazada hayatlarını kaybetmişti. Kazadan sağ çıkan Banu Ilıcalı’nın ise vücudunda 18 kırık meydana gelmişti. Yıllar sonra ailesinin geçirdiği kazadan bahseden Ilıcalı, “Dünyada, bundan daha büyük bir acı olamaz herhalde. Öyle bir acıydı ki, kızımın yaşamasına sevinememiştim bile. Banu’nun o kazadan sağ çıkması gerçekten mucizeydi. Ben o yüzden kızıma ‘mucize çocuk’ derim” demişti.