Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AY-ER’den 25. yıl yemeği

Aynur ve Erol Yaşar çifti tarafından 1997 yılında kurulan AY-ER Elektrik Elektronik İnşaat Sanayi Tic. LTD. ŞTİ. 25 yaşını çalışanları için organize ettiği şirket yemeği ile kutladı.

Aynur ve Erol Yaşar

Aynur ve Erol Yaşar çifti tarafından 1997 yılında kurulan AY-ER Elektrik Elektronik İnşaat Sanayi Tic. LTD. ŞTİ. 25 yaşını çalışanları için organize ettiği şirket yemeği ile kutladı. İzmit’te yer alan Şaheste Balık Restaurant’ta gerçekleşen şirket yemeğine çalışanlar ve aileleri katıldı. Son yıllarda şirketi oğulları İnşaat Yüksek Mühendisi Bahadır Yaşar ve Elektrik-Elektronik Mühendisi Burak Yaşar’a bırakan Aynur ve Erol Yaşar yemekte onur konuğu olarak yer aldı.

NİCE 25 YILLARA

Şirket kurucusu Erol Yaşar emek veren, çalışan ve AY-ER’in bugünlere gelmesinde büyük payı olan şirket çalışanlarına teşekkür etti. Şirketin mevcut yöneticileri Bahadır ve Burak Yaşar da Türkiye’de yaşanan ekonomik krize rağmen şirketin geleceğe güvenle baktığını ifade ederek her geçen gün büyüyerek daha çok 25 yıllar kutlamayı umut ettikleri dile getirdi. AY-ER Elektrik çalışanları yemek sonrasında bir araya gelerek hatıra fotoğrafı da çektirdi.