Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Burger Yiyelim İzmit’e geliyor!

Türkiye’nin hızla büyüyen fast food markalarından olan Burger Yiyelim İzmit Yürüyüş Yolu’nda yeni şubesini açmaya hazırlanıyor.

Türkiye’nin hızla büyüyen fast

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Beyaz Kalpler Hizmet Tesisi’nin ikincisini Gebze’de inşa ediyor. Söz konusu bina 8 milyon 822 bin liraya mal olacak.1976 yılında kurulan Keban Et bünyesinde 2016 yılında hizmet vermeye başlayan Burger Yiyelim yüzde 100 dana eti burgerleri ile kısa sürede sevilen bir marka oldu. Türkiye’nin dört bir yanında şubeleri bulunan ve franchise yöntemiyle hızla büyüyen Burger Yiyelim İzmit’te ilk şubesini açmaya hazırlanıyor.

YÜRÜYÜŞ YOLU’NDA HİZMET VERECEK

Burger Yiyelim İzmit Şubesi Yürüyüş Yolu üzerinde açılacak. Daha önce Cadde Katık Döner’in yalnızca 6 ay hizmet verdiği Ulugazi İlkokulu yanında yer alan geniş restoranı tutan marka tadilat çalışmalarına başladı. Çalışmalar tamamlandıktan sonra geniş verandası ve kapalı alanıyla hizmet verecek olan markanın İzmitliler tarafından beğeni toplaması bekleniyor.

BURGER YİYELİM MARKASI

Keban Et 1976 yılında Keban Kasap olarak kuruldu. Butik bir kasap olmasına rağmen müşterilerine sunmuş olduğu ürünlerin katkısız ve lezzetli olmasından dolayı kısa sürede ‘Et Ustası’ ünvanının aldı. 41 yıldır iş hacmi, ürün yelpazesi, müşteriler, çalışanlar kısacası bir çok şey değişti. Ancak değişmeyen tek şey Keban Et’in sunduğu et ve et ürünlerinin lezzeti idi.

İSTANBUL’DA ENTEGRE KEBAP TESİSİ

Keban Kasap müşterilerinden aldığı talepler ile kalitesini hiç bozmadan büyüyebilen nadir et üreticilerindendir. İlerleyen yıllarda gücünü müşterilerinin sadakat ve övgülerinden alarak üretim bandını genişletti. İstanbul’un en köklü kasapları arasında yer alan Keban Kasap şu anda üretimine 1500m2 kapalı alana sahip Keban Et Entegre tesislerinde devam etmekte.

ET USTASI UNVANI

Yakın zamana kadar sadece pişirmeye hazır et ürünleri üretmesine rağmen ‘Et Ustası’ unvanına yakışır bir şekilde tüketime hazır, pişirilmiş et ürünleri üretmeye başladı. Halkımızın gerçek et, katkısız lezzeti tatması için Et Yiyelim markasını oluşturdu. Bu marka çok kısa sürede halkın beğenisini kazandı. Et Yiyelim lokantalarında, kendine has lezzetleri içerisinde barındıran ürünleri ile müşterilerin vazgeçilmezi arasında yer aldı.

YERLİ BURGER PROJESİ

Keban Et her zaman samimi aile kasabı çizgisinin yanında, modern gelişimlere de önem veren bir firma olmuştur. Bu kimliğiyle 2016 yılında yerli burger projesi ile Burger Yiyelim markasını oluşturdu. Burger Yiyelim’in farkı %100 katkısız %100 dana etinden yapılan burgerleri oldu.