Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Düğünlerin vazgeçilemez adresi: Royal Plus Düğün Salonu

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde hizmet veren Royal Plus Düğün Salonu’nda erken rezervasyon fırsatını kaçırmayın. Pandemi döneminde en çok tercih edilen mekanların başında gelen Royal Plus Düğün Salonu, sizleri bekliyor

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde hizmet

Başiskele Mehmet Ağa Mahallesi İlgün Sokak No: 30/31 adresinde hizmet veren Royal Plus Düğün Salonu olarak yüksek tavanlı ferah bir ortamda 700 kişi kapasiteli direksiz, profesyonel ses sistemi, ışıklandırması, iklimlendirme ve kendine özel otopark alanı ile tüm seminer, toplantı, düğün, nişan, sünnet ve kına organizasyonlarınızda sizleri bekliyor.

basiskele dugun salonu

LÜKS GÜLER YÜZ VE HİJYENİN ADRESİ

Lüx bir mekanın yanında güler yüzlü personeli ve zengin menüsü ile size en iyi hizmeti sunan Royal Plus Düğün Salonu’nda unutulmaz organizasyonlar için vakit kaybetmeden rezervasyonunuzu yaptırın. Pandemi sürecine uygun olarak periyodik olarak bakımları ve temizliği yapılan Royal Plus Düğün Salonu’nda içiniz rahat bir şekilde düğün ve diğer organizasyonlarınızı yapabilirsiniz.

basiskele Royal Plus Dugun Salonu

YÜKSEK TAVAN VE DİREKSİZ ALAN AVANTAJI

Pandemi sürecinin en fazla tercih edilen mekanlarının başında gelen Royal Plus Düğün Salonu’nda yüksek tavanlı ferah bir ortamda 700 kişi kapasiteli direksiz alanla, konuklarınızın kendini rahat hissetmesi için her şey düşünülmüş. Oyun alanı ve masalar arasındaki mesafe, kargaşasının önüne geçerek sizlere açık alanda rahat hareket kabiliyet olanağı da sunuyor.

dugun salonu basiskele

FERAH ALAN ARAYANLARIN İLK TERCİHİ

Yaz aylarında ferah bir alanda düğün tercih edenlerin ilk adresi olan Royal Plus Düğün Salonu Başiskele başta olmak üzere, çevre ilçeler Gölcük, İzmit ve Kartepe’den de tercih edilen mekanlar arasında. Siz de vakit kaybetmeden organizasyonlarınız için erken rezervasyon fırsatını kaçırmayın.

Royal Plus basiskele Dugun Salonu

ROYAL PLUS DÜĞÜN SALONU İLETİŞİM İÇİN

Adres: Mehmet Ağa Mh. İlgün Sk. No:30/31 Başiskele / Kocaeli

Telefon: 0 532 490 13 64 Mail: [email protected]

Web sitesi: www.royalplusdugun.com

Royal Plus Dugun Salonu

Royal Plus Dugun Salonu basiskele dugun

Royal Plus Dugun Salonu basiskele