Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hayal Kahvesi’nde konsere gidecekler dikkat..!

Kocaeli Hayal Kahvesi’nde konser için internetten bilet alan kimseler içeri giremiyor. Bu duruma itiraz edilse de biletlerde işletmenin kişiyi içeri almama hakkı bulunduğuna dair bilgi metni yer alıyor. İşletme sahibi güvenlik amacıyla bazı kimseleri kapıdan çevirebiliyor.

Kocaeli Hayal Kahvesi’nde konser

Kentimizin en önemli eğlence mekanı olan Hayal Kahvesi’yle ilgili son günlerde internet üzerinde pek çok şikayet dolaşıyor. Öne çıkan şikayetler ise internet üzerinden bilet satın alın kimselerin Hayal Kahvesi güvenlikleri tarafından içeri alınmamasıyla ilgili… O şikayetlerden biri şöyle; “Hayal Kahvesi Kocaeli konseri için İstanbul’dan 15.02.2020 tarihinde İstanbul’dan çıkıp duman konseri için geçtik Biletix’ten biletimizi aldık. Symbol AVM’de Hayal Kahvesi’ne geçtik. Yalnız bizi içeriye almadılar. Almamalarının nedenini ‘biz sizi tehdit olarak görüyoruz’ diyerek anlattılar.

KİMSEYE ULAŞAMADI

Ne Hayal Kahvesi’nden ne Biletix’ten kimseye ulaşamıyoruz. İşin tuhaf tarafı bizi keyfi içeri almamaalrı yetmiyormuş gibi üstüne bilet iadesi de yapmıyorlar. Gelen arkadaşlara önerim takım elbise giyip gelmeleri. Tipini beğenmedikleri kimseyi içeriye almıyorlar. Telefonlara çıkmayan Biletix ve Hayal Kahvesi yönetiminden herhangi birisi umarım dönüş yapar. Ne hakkım varsa nereye başvurmamız gerekiyorsa her yere başvuracağım. Böyle bir rezalet yok. Kapıya güvenlik olarak aldığınız kişiler kim olduğu belli olmayan insanlar.”

İŞLETME ÖNLEM ALABİLİYOR

Hayal Kahvesi’nden alınan bilgiye göre Biletix’ten satılan biletlerin üzerinde işletmenin kişiyi içeri almama hakkı bulunduğuna dair bilgi metni yer alıyor. Söz konusu bilgilendirme metni Biletix’in internet sitesi üzerinde de bulunuyor. İşletme, misafirlerinin güvenliği için içeriye aldığı kimselerle ilgili önlem alabiliyor.