Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hitman bu hafta Epic Games’te ücretsiz!

Epic Games Store’un ücretsiz oyun bölümünde bu kez Hitman yer aldı. Oyun meraklıları için 3 Eylül tarihine kadar ücretsiz olarak indirilebilecek Hitman oyununun sistem gereksinimleri ve detaylar haberimizde.

Epic Games Store'un ücretsiz

Her hafta farklı oyunları ücretsiz olarak oyunculara sunan Epic Games Store son olarak birçok oyuncunun ilgisini çeken Hitman’i ücretsiz yaptı. Yaklaşık 220 TL değerindeki Hitman oyunu 3 Eylül 2020 tarihine kadar ücretsiz olarak Epic Games Store’dan indirilebilecek. Peki Hitman sistem gereksinimleri neler?

HİTMAN EPİC STORE’DA ÜCRETSİZ

Epic Games Store, son olarak Hitman oyununu ücretsiz yaptı. Oyunu indirmek isteyenler Epic Games Store üzerinden 3 Eylül 2020 tarihine kadar indirebilecekler.

MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

İşletim Sistemi: OS 64 bit Windows 7

işlemci: Intel CPU Core i5-2500K 3.3 GHz / AMD CPU Phenom II X4 940

Bellek: 8

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 / Radeon HD 7870

DirectX: 11

Depolama: 50

ÖNERİLEN SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

İşletim Sistemi: OS 64 bit Windows 7 / 64 bit Windows 8 (8.1) veya Windows 10

İşlemci: Intel CPU Core i7 3770 3.4 GHz / AMD CPU AMD FX-8350 4 GHz

Bellek: 8

Ekran Kartı: Nvidia GPU GeForce GTX 770 / AMD GPU Radeon R9 290

DirectX: 11

Depolama: 50

Desteklenen Diller: SESLENDİRME – İngilizce Metin – İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca (İspanya), Japonca, Lehçe, Brezilya Portekizcesi, Rusça, Basitleştirilmiş Çince

HITMAN OYUNU HAKKINDA

Prologue ile başlayıp, Paris, Sapienza, Marakeş, Bangkok ve Kolorado’nun ardından Hokkaido’da final yapan birinci Sezonun bütün bölümleri ve mekânları bu pakette. Suikastlar dünyasında geçen bu yoğun ve gerilim yüklü oyunda Ajan 47 olarak güçlü ve yüksek profilli hedeflere suikastlar düzenleyeceksin.

Suikastları gerçekleştirip görevleri tamamladıkça bütün mekânlarda kullanabileceğin yeni silah, ekipman ve öğelere de erişim kazanacaksın. Yaptığın işin hakkını verebilirsen, Sessiz Suikastçı statüsüne yükseleceksin.