Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İşitme Cihazı Nedir? Ne İşe Yarar?

İlerleyen yaş ile beraber

İlerleyen yaş ile beraber her insanın başına duyma problemi gelmektedir. İlk başta kulak çınlaması ile başlayan bu durum daha sonrasında işitme kaybı olarak kendisini göstermektedir. İlerleyen yaş için bu durum normal olarak kabul edilir. Ancak hayatının baharında olan genç bir kişinin işitme engelli olması birçok kişinin üzülmesine neden olur. İşitme engelli olmak günümüzde artık bir sorun olmaktan çıkmaya başlamıştır.  İşitme cihazı kullanarak kaybolmuş işitme duyusunu yeniden kazanabilmek mümkün hale gelmiştir. Bu yazımız içerisinde en iyi işitme cihazı hakkında sizlere oldukça güzel bir yazı hazırlamaya çalışacağız.

İşitme Cihazı Ne İşe Yarar?

Konuşulanları, sesleri daha net bir şekilde duymak, sesleri daha net olarak tanımlayabilmek için kullanılan cihazlara işitme cihazı adı verilmektedir. Yaşanılan işitme kaybı başta iş hayatı olmak üzere sosyal ve kültürel hayatı bütünü ile etkilemektedir. İşitme problemi yaşayan kişiler öncelikle kulak burun ve boğaz birimi ile görüşerek işitme kayıplarının derecesini ölçtürmelidir. Bazı insanlar aslında duyduğunu, sesleri anladığını düşünür. Oysa; işitme testi sonrasında kullandıkları işitme cihazları sayesinde hayatı anlamsız yaşadıklarını görürler.

İşitme cihazı alacağınız merkezin hizmet kalitesi oldukça önemlidir. Satış öncesi göstermiş olduğu ilgi, verdikleri bilgi ve tecrübelerine dikkat edilmelidir. Bunun yanı sıra satış sonrası verilen destek de yine aynı şekilde oldukça önemlidir. En iyi işitme cihazı satın alacak kişiler bu gibi hassasiyetleri bilerek yola çıkmalıdırlar. Bu konuda söz sahibi olan bazı markalardan bahsetmek istiyoruz.

İşitme Cihazı Markaları

İşitme cihazı alacak kişiler yüzlerce marka arasından seçim yapmakta zorlanabilir. Sağlığınız her şeyden önemli ise satın alacağınız ürünlerin kalitesine kesinlikle dikkat etmelisiniz. Bu konuda öne çıkan markalar;

  • Widex İşitme Cihazları
  • Interton İşitme Cihazları
  • Audifon İşitme Cihazları
  • Starkey İşitme Cihazları

Şu an için piyasada bulunan en iyi işitme cihazı yukarıdaki markalar tarafından üretilmektedir. Çarşıya çıktığınızda bu markaları satın alabileceğiniz bir yer bulamayabilirsiniz. İşitme cihazı satın almak istiyorsanız tercihinizi Duymer işitme merkezinden yana kullanabilirsiniz. İşitme cihazı seçimi için https://www.duymer.com.tr/isitme-cihazlari-251 sayfasına göz atabilirsiniz.