Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Sinemaları

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yer alan 5 sinema salonunda bugün pek çok sinema filmi vizyona girdi. İzmit Sinemalarında hangi filmler var haberimizde…

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yer

UgYur ENCY min 104Sinema hayatımızın vazgeçilmez bir parçası. Özellikle hafta sonlarında sinemaseverler salonları dolduruyor. Kocaeli’nin merkez ilçesi İzmit’te 5 sinema salonu bulunuyor. 41 Burda Sinemaları, Dolphin Sinemaları, Symbol Sinemaları, Ncity Sinemaları ve Arastapark Sinemaları her gün binlerce vatandaşı ağırlıyor. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kocaeli’deki sinema salonlarında da cuma günleri yeni filmler vizyona giriyor. Peki 17 Ocak 2020 Cuma günü hangi filmler vizyona girdi? İşte tam liste…

1 – 41 Burda AVM Sinemaları

Dolittle (2D Altyazılı)
Seans: 21.15

Dolittle (2D Dublajlı)
Seans:
11.25 – 13.50 – 16.25 –18.50
Özet : Kraliçe Victoria İngiltere’sinin ünlü doktoru ve veterineri olan tuhaf Dr. John Dolittle, yedi yıl önce karısını kaybettikten sonra canlı, egzotik hayvanlarıyla birlikte kendisini Dolittle malikanesinin yüksek duvarlarının ardına kapatmış. Ama genç kraliçe ölümcül bir hastalığa yakalanınca, Dolittle çare aramak üzere efsanevi bir adaya doğru, epik bir maceraya gönülsüzce yelken açmıştır. Eski düşmanlarıyla karşılaştığında, bilgeliğini ve cesaretini yeniden kazanır ve muhteşem yaratıklar keşfeder. Doktor Dollitle’a bu yolculuğunda genç ve kendinden menkul çırağının yanı sıra gürültücü havyan arkadaşlarından oluşan bir grup eşlik eder. Grupta endişeli bir goril, coşkulu ama kuş beyinli bir ördek, didişen, alaycı devekuşu ikilisi, eğlenceli bir kutup ayısı ve Dolittle’ın en güvendiği akıl hocası ve sırdaşı olan inatçı bir papağan da yer almaktadır.

dolittle

Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı
Seans
: 10.40 – 13.20 – 16.00 – 18.45 – 21.30 – 23.30
Özet : Osmanlı Akıncıları, televizyon tarihimizin en başarılı dizi projelerinden olan ve bütün dünyada ses getiren ‘Diriliş Ertuğrul’un yapımcısı Mehmet Bozdağ tarafından görkemli bir prodüksiyonla sinemaya taşınıyor. Proje tasarımı ve senaryosu da Mehmet Bozdağ’a ait olan ‘Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı’, İstanbul’un fethinin ardından hedefini Roma olarak belirleyen Fatih Sultan Mehmet’in Avrupa’daki kararlı ilerleyişini, sultana ölümüne bağlı en seçkin savaşçı birlikleri olan Akıncıların hikâyeleri üzerinden ele alıyor. Dünyanın gördüğü en barbar krallardan biri olan ve tarihe Bogomil (Boşnak) katliamını başlatan Sırp Kralı olarak geçen Lazar, Osmanlılara karşı Katolik dünyası ve Papa’yla ittifaka girince Fatih’in Akıncıları Lazar’ın planlarını bozmak için harekete geçerler… Kan ve gözyaşıyla sulanan topraklarda gücünü kılıçtan değil Hak’tan alan; zorbalığa karşı adalet, köleliğe karşı hürriyetin adı olan Akıncıların hikâyesini anlatan Türkler Geliyor, Adaletin Kılıcı’ filmi unuttuğumuz büyük cihan hakimiyeti ruhuna tanıklık yapmak için yola çıkan iddialı bir film. TÜRKİYE’YLE AYNI ANDA DÜNYADA GÖSTERİME GİRİYOR Osmanlı Akıncıları, tarihin akışını değiştirdi, onların bu destanının sinema filmi de Türk sinema tarihinde bir eşiğin daha aşılmasını sağlayacak. ‘Türkler Geliyor, Adaletin Kılıcı’ filmi hikâyesi, oyuncu kadrosu, kostüm ve dekoru ile dünya çapındaki dev prodüksiyonlarla boy ölçüşecek şekilde tasarlandı. ‘Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı’ filmi ayrıca Türkiye ile aynı zamanda Uluslararası bir dağıtım ve tanıtım kampanyası ile Avrupa, Latin Amerika, ABD, Orta Doğu ve Asya’da da vizyona girecek.

tuYrkler

Kuzular Firarda: Uzay Parkı (2D Dublajlı)
Seans
: 10.10 – 11.50 – 13.50 – 15.50 – 17.50
Özet : “Tavuklar Firarda”, “Wallace & Gromit”, “Fare Şehri” gibi her biri dünya çapında başarıya ulaşmış animasyonları yaratan AARDMAN STUDIOS, ilki büyük gişe başarısı yakalayan “Kuzular Firarda”nın yepyeni macerasıyla geri dönüyor. Shaun ve diğer kuzu arkadaşları bu defa uzaya doğru dev bir maceraya yelken açıyor. Kuzular çiftlikteki rutinden çok sıkılmışlardır. Sahiplerini ve çoban köpeğini atlatarak yaptıkları minik yaramazlıklar, onların tek eğlencesidir. Bir gün uzay gemisi bozulan inanılmaz süper güçlere sahip sevimli ve uzaylı dost Lu-La, şans eseri çiftliğe iniş yapar. Lu-La, Shaun’un yeni “en iyi arkadaşı” olur. Ekibinin hedefi, dostlarını zarar görmeden kendi galaksisine, ailesinin yanına geri göndermektir. Fakat birtakım aksilikler ve tesadüfler sonucu tüm dünya gözlerini çiftliğe çevirdiği ve kötü niyetli ajanlar oraya akın ettiği için, bu pek de kolay olmayacaktır.

kuzular firarda

Karakomik Filmler 2 (2D)
Seans
: 11.20 – 13.35 – 16.20 – 18.30 – 21.20 – 23.40
Özet : Babasının vefatının ardından şöhret olma hayaliyle yola çıkan Birol’un yaşadığı macerayı konu alan Emanet, kadrosunda Çağlar Çorumlu, Özge Özpirinçci, Tansu Biçer, Celil Nalkaçan gibi isimleri bulunduruyor. Taksici Güven’in bir gece mesaisinde başlayan olayları beyazperdeye aktaran Deli’de ise Özkan Uğur, Cem Davran, Büşra Develi, Emin Gürsoy rol alıyor.

Karakomik

Gamonya: Hayaller Ülkesi (2D)
Seans
: 11.15 – 13.40 – 16.05 – 16.50 –18.40 – 21.05
Özet : Güldüy Güldüy Show Çocuk ekibinden fantastik ve çok eğlenceli bir film! Hayaller ülkesi Gamonya herkese kapılarını açıyor! Umut, dedesi Ahmet ile yaşayan, hayal kurmayı unutmuş bir çocuktur. Bir gün yaşadığı bir talihsizlik onu hiç bilmediği fantastik ve rengarenk bir dünyanın insanlarıyla tanıştırır. Bu sihirli dünyanın adı Gamonya’dır ve buranın insanları, dünyanın umutsuz çocuklarına hayal üretmektedir. Kötü Hortka’nın saldırısıyla yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Gamonya’nın bir umuda ihtiyacı vardır. Acaba Umut bu sihirli ve eğlenceli macerada Gamonyanlar birlikte yeniden hayal kurmayı öğrenip, gerçek bir Gamonyan olabilecek midir?

Gamonya

Sıfır Bir (2D)
Seans
: 10.45 – 13.00 – 15.15 – 17.30 – 19.45 – 22.00 – 23.35
Özet : Adanalı çete lideri Savaş, yanında yakın dostları Cihat ve Azad’la, yaşadığı gayrimeşru hayatı geride bırakıp yeni kimlikleriyle İzmir’e yerleşmiş ve bir oto yıkamacı açmışlardır. Adana’da işlerin ve mahallenin başında bıraktıkları Cengolar, hatırı sayılır ağabeyler olma yolunda ilerlemektedirler. Savaşlar gayrimeşru hayata geri dönmemeye ve ellerine silah almadan yaşamaya kararlıdırlar. Ta ki küçük kız çocuğu, Melek, bir otel odasında annesini organları alınmış, ölmek üzere iken bulup, bunu yapan kötü adamlar tarafından taciz girişimine uğrayıp, peşindeki adamlardan kaçıp oto yıkamaya, Savaş ve dostlarının yanına sığınana dek.

sYfYr bir

Derin Sular (2D)
Seans
: 19.50 – 21.55
Özet : Şiddetli bir deprem sonrası hasar gören yeraltı laboratuvarında çalışan bir grup su altı araştırmacısı, aylar boyunca su yüzeyinin kilometrelerce altında yaşar. Bu sürede denizin altında korkmaları gereken bambaşka bir şey ortaya çıkar.

Derin Sular

Ajanlar İş Başında (2D Dublajlı)
Seans
:12.10 – 14.30
Özet : Dünyanın en iyi ajanı Lance Sterling ve teknoloji delisi, dahi genç Walter’ın dünyayı kurtarmak için gizlenmesi gerekmektedir. Neredeyse imkansız olan bu görevde Lance artık cesur, azılı, ve haşmetli… Bir martıya dönüşmüştür.

Ajanlar isY basYYnda

Biz Böyleyiz (2D)
Seans
: 10.50 – 13.30 – 16.10 – 18.55 – 21.35
Özet : Çocukluk ve gençlik dönemleri bir arada geçmiş bir grup yazlık arkadaşı, ellerinde büyüdükleri Nezihe’nin rahatsızlandığı haberiyle, İstanbul’dan İzmir’deki Nezihe’nin evine doğru yola çıkar. Yıllar sonra ilk kez birkaç günlüğüne bir arada kalmak zorunda olan, birbirine zıt karakterlerle dolu ekibi, sürpriz gelişmeler, geçmiş hesaplaşmalar ve içine düşülen birbirinden komik olaylar beklemektedir.

Biz boYyleyiz

Baba Parası (2D)
Seans
:11.00 – 13.30 – 16.00 – 18.30 – 21.00
Özet : Bir zengin, bir fakir, bir siyahi, bir beyaz, bir profesör, bir cahil, bir köylü, bir şehirli, bir Hıristiyan, bir Müslüman kardeş olabilir mi? Eğer yakın zamanda ölen, ülkenin en zengin insanının gayri meşru çocukları ve yasal varisleri olduklarını öğrenirlerse neden olmasın? Kendilerine düşen payı almak için bekleyen kardeşler ikinci büyük şoku yaşarlar. Mirasın tamamına içlerinden sadece birisi sahip olabilecektir “en kötü olanı”. Ortada babasının mirasını koyduğu dev bir kasa vardır ve bu kasanın şifresini ancak babası gibi aç gözlü, düzenbaz, acımasız, zeki, uçarı çocuk bulabilecektir. Şifreyi bulmak için kardeşler arasında kıyasıya yarış başlar. Kardeşler, para için insanın ne kadar ileri gidebileceğinin komedisini sergilerler.

baba parasY

Rafadan Tayfa 2: Göbeklitepe (2D)
Seans
: 11.00 –13.05 – 15.10 – 17.15 – 19.30 – 21.25
Özet : Göbeklitepe’nin keşfi ve devamında yapılan kazılar, tüm dünyada büyük bir heyecana neden olur. Akın, gözlerin Göbeklitepe’ye çevrildiği günlerde Şanlıurfalı arkadaşı Veysi’den gizemli bir paket alır. Akın, paketin içerisinden çıkan bakır siniye anlam veremezken Veysi’den gelen bir telefon durumu daha da karmaşık bir hale getirir. Panik içerisindeki Veysi, birilerinin peşinde olduğunu söylediği sırada telefon kesilir. Tayfa’nın ilginç motiflerle süslenmiş sininin Göbeklitepe’yle ilgili olduğunu anlaması çok uzun sürmez. Göbeklitepe’nin kaşifi Başkan Amca, Kuşçu Baba’nın yakın bir arkadaşıdır. Çocuklar hep birlikte hem siniyi Başkan Amca’ya göstermek hem de Veysi’yi bulmak için İstanbul’dan Şanlıurfa’ya uzanan bir yolculuğa çıkarlar. Bir kuyruklu yıldız olan Halley’in dünyamızı ziyaret ettiği bir dönemde çocuklar, yolculuklarının fantastik bir maceraya dönüşeceğinden habersizlerdir. Ve bir de davetsiz misafirleri vardır; Patron Kazım Amca…

rafadan tayfa

Mucize 2 Aşk (2D)
Seans
: 19.15
Özet : İlk filmiyle gişede çok büyük bir başarı yakalayan Mahsun Kırmızıgül’ün devam filmi Mucize 2 Aşk Doğu’nun bir dağ köyünde yaşayan engelli bir genç olan Aziz ile görücü usulü evlenen Mızgin’in yaşama tutunma hikâyesini konu ediniyor. Köylerinde yaşadıkları sorunlardan yorulan çift Batı’da bir kasabaya yerleşir. Gittikleri kasabada hayat bu ikili için hiçte kolay olmayacaktır. Kötülerin ve önyargılı insanların her yerde var olduğu dünyamızda Aziz ve Mızgin kendi başlarına ayakta kalmayı, hayata tutunmayı, çabalamayı ve çalışmayı öğreneceklerdir. Aziz deliler gibi aşık olduğu karısı Mızgin için, kusurlarından ve engellerinden kurtulmak için büyük bir azimle mücadeleye başlar. Ve Aziz çok sevdiği dünyalar güzeli eşi için Mahir öğretmen ve sinemacı Bahattin yardımı ile mucizeleri bir bir gerçekleştirir.

mucize 2 asYk

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu (2D)
Seans
: 22.00
Özet : Ülkemiz ve dünya spor tarihine adını altın harflerle yazdıran, başarılarıyla Time dergisine kapak olan Naim Süleymanoğlu’nun hayatını anlatan “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” filmi 22 Kasım’da vizyona giriyor. Özer Feyzioğlu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu, Barış Pirhasan’ın senaryosunu yazıp Fahir Atakoğlu’nun müziklerini yaptığı filmin yapımcılığını Dijital Sanatlar üstleniyor. Halterde aşılması güç, neredeyse imkansız başarılara imza atan, “Dünyanın En İyi Sporcusu” seçilen efsanevi halterci Naim Süleymanoğlu, kariyerine 47 Dünya Rekoru, üst üste 3farklı olimpiyatta kazandığı 3 Olimpiyat Altın Madalyası, 6 Avrupa Şampiyonluğu ile 7 tane Dünya Şampiyonluğu ve nice başarılar sığdırdı. Kendi ağırlığının 3 katından fazlasını kaldırabilen tek sporcu olarak da tarihe geçti. Dünya rekoruna ilk imzasını attığında, 15 yaşındaydı. Türkiye’ye güreş dışında olimpiyatlarda altın madalya kazandıran ilk sporcu da olan Naim Süleymanoğlu, ardında kırılması imkansız rekorlar bıraktı. Genç ve yetenekli oyuncu Hayat Van Eck’i Süleymanoğlu rolünde izleyeceğimiz “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” filminde , babası Süleyman Süleymanoğlu’nu Yetkin Dikinciler, annesi Hatice Süleymanoğlu’nu Selen Öztürk canlandırıyor. Gürkan Uygun’u ise Naim Süleymanoğlu’nun halter sporuna yeteneğini fark eden ve onu adım adım dünya spor arenasına taşıyan ilk antrenörü Enver Türkileri rolünde izleyeceğiz. CGV Mars aracılığıyla 22 Kasım’dan itibaren izleyiciyle buluşacak filmde, Levent Ülgen, Renan Bilek, Barış Kıralioğlu, Bülent Alkış, Kemal Başar, Mehmet Esen, Evren Erler, Mustafa Kırantepe ve Uğur Güneş ile İsmail Hacıoğlu gibi birbirinden değerli oyuncular da rol alıyor.

naim

2 – Ncity Sinemaları
Dolittle (3D Dublajlı)
Seans
: 11.00 – 13.00 – 15.10 –19.20 – 21.15

Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı
Seans
: 11.35 – 14.00 – 16.25 –18.50 – 21.15

Karakomik Filmler 2 (2D)
Seans
: 12.15 – 14.25 – 16.35 – 18.05 – 21.10

Gamonya: Hayaller Ülkesi (2D)
Seans: 11.00 – 13.05 – 15.05 – 17.05

Biz Böyleyiz (2D)
Seans
: 11.45 – 14.05 – 16.20 – 18.35 – 20.50

Rafadan Tayfa 2: Göbeklitepe (2D)
Seans
: 11.40 –13.30 – 15.20 – 17.10 – 19.10 – 21.00

3 – Arastapark Sinemaları
Rafadan Tayfa 2: Göbeklitepe (2D)
Seans
: 11:00 – 13:00 – 15:00 – 17:00 – 19:00 – 21:00

Baba Parası (2D)
Seans
: 11:30 – 14:00 – 16:30 – 19:00 – 21:30

Biz Böyleyiz (2D)
Seans
: 19:00 – 21:45

Sıfır Bir (2D)
Seans
: 11:15 – 13:45 – 16:15 – 18:45 – 21:15

Gamonya: Hayaller Ülkesi (2D)
Seans
: 11:00 – 13:30 – 16:00 – 18:30 – 21:00

Dolittle (3D Dublajlı)
Seans
: 11:15 – 13:45 – 16:15

Karakomik Filmler 2 (2D)
Seans: 11:45 – 14:15 – 16:45 – 19:15 – 21:45

Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı
Seans: 11:00 – 13:30 – 16:15 – 19:00 – 21:45

4 – Symbol Sinemaları
Sıfır Bir (2D)
Seans
: 12:00 – 14:15 – 16:30 – 18:45 – 21:00 – 21:45

Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi (3D / Türkçe Dublaj)
Seans
: 21:00

Ajanlar İş Başında (2D Dublajlı)
Seans
: 12:00 – 14:15 – 16:30 – 18:45

Baba Parası (2D)
Seans
: 11:30 – 14:00 – 16:30 – 19:00 – 21:30 – 18:00 – 20:30

Dolittle (3D Dublajlı)
Seans
: 12:15 – 14:30 – 16:45 – 19:00 – 21:15

Rafadan Tayfa 2: Göbeklitepe (2D)
Seans
: 11:00 – 12:00 – 13:00 – 14:00 – 15:00 – 16:00 – 17:00 – 18:00 – 19:00 – 20:00

Biz Böyleyiz (2D)
Seans: 11:45 – 14:15 – 16:45 – 19:15 – 21:45

Mucize 2 Aşk (2D)
Seans: 11:00 – 13:15 – 15:30 – 21:00

Kuzular Firarda: Uzay Parkı (2D Dublajlı)
Seans
: 11:00 -13:00 – 15:00 – 17:00 – 19:00

Beyaz Hüzün
Seans
: 22.00

5 – Dolphin Sinemaları
Biz Böyleyiz (2D)
Seans
: 10:40 – 13:15 – 16:10 – 18:50 – 21:35

Baba Parası (2D)
Seans
: 10:50 – 13:20 – 15:50 – 18:30 – 21:00

Dolittle (3D Dublajlı)
Seans
: 11:40 – 14:00 – 16:20 – 21:00

Rafadan Tayfa 2: Göbeklitepe (2D)
Seans
: 10:30 – 12:40 – 14:50 – 17:00 –19:20

Derin Sular (2D)
Seans
: 21:30

Sıfır Bir (2D)
Seans
: 11:00 – 13:10 – 16:30 – 15:20 – 17:30 – 19:40 – 21:50 – 23:35

Gamonya: Hayaller Ülkesi (2D)
Seans
: 11.20 – 13.40 – 16.00 – 18.20 – 20.45

Karakomik Filmler 2 (2D)
Seans
: 11.30 – 14:00 – 16.30 – 19:00 – 21.45 – 23.30

Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı
Seans
: 11:15 – 13:55 – 16:35 – 19:15 – 22:00 – 23:10