Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmitli yazar ilk kitabını tanıtacak!

İzmitli yazar Damla Özpir, “Ruhun Burada mı? / Ben’in Künhüne Varmak” adlı ilk kitabını yazdı. Kitabın lansmanı 9 Şubat’ta Wellborn Otel’de yapılacak. Lansman geliri Engelsiz Yaşam Vakfı’na bağışlanacak

İzmitli yazar Damla Özpir,

İzmitli yazar Damla Özpir ilk kitabını çıkardı. “Ruhun Burada mı? / Ben’in Künhüne Varmak” adlı kitap, Aralık Kitap etiketiyle raflardaki yerini alıyor. Özpir2in kitabu 9 Şubat Pazar günü saat 16.00 ile 18.00 arasında Wellborn Otel’de düzenlenecek lansman ile tanıtılacak. Yılmaz Morgül, Tamer Karadağlı, Aslı Hünel ve Umut Akyürek’in de katılım sağlayacağı lansmanda kitap satışından elde edilecek gelir, Engelsiz Yaşam Vakfı’na bağışlanacak. Vakıf, elde edilen gelirle tekerlekli sandalye alacak.

GELİRİ ENGELSİZ YAŞAM VAKFI’NA

Damla Özpir kitabını ve sosyal sorumluluk projesini şöyle anlattı: “Yazmak benim için başka dünyalar yaratmak ve o dünyaları şekillendirmek. Kitap; İnsan olma yolunda yaşadığımız tecrübelerin farkındalığını ortaya koymak için yazıldı. Madde ve sevgi dünyamızda ruhun yeri, sirkule eden yaşam enerjisinin bize kattıkları ve bizden çaldıkları, evrenin parçası olan insanın önemi, konu olarak ele alınıyor. Bugüne kadar anlamlandıramadığımız spiritüel farkındalıklar, iç dünyamızdaki yolculuklar farklı kesitler ve yazınsal öğelerle okuyucunun beğenisine sunulmakta. Evren ile öz dengesinin kurulmasında mutlak önem taşıyan olaylar ve karşılaşılan durumlara ışık tutan başlangıçlar, aldığımız virajlar ve çarpıcı sonuçların kişide iz bırakan etkileri, edebi bir anlatımla verilmek istenmekte. Hayatin altın kuralları olabilir mi? Yaşam, mümkünleri ile bize göz kırpıyor. Şimdi reverans sırası sizde! Kitabı okuyan herkesin etkileneceğine, psikolojik açıdan önemli katkılar alacağına inanıyorum. Hatta psikologların, psikiyatrların muayenehanelerinde bu kitap olacak. Kitabımızdan elde edilen geliri Engelsiz Yaşam Vakfı’na bağışlayacağız. Yayınevim bundan sonraki projelerinde de bu sosyal sorumluluk projesini sürdürecek.”

DAMLA ÖZPİR

DamlaOzpir min

kitapTanitim min