Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli'de kebabın adresi: Beytül Kebap

Kocaeli Ticaret Odası Sosyal Tesisi Beytül Kebap Restaurant Pazar günleri dahil orijinal kebap lezzeti tatmak isteyenlerin yeni adresi…

Kocaeli Ticaret Odası Sosyal

Ömer Türkçakal Bulvarı, Kocaeli Ticaret Odası yanında hizmet veren Beytül Kebap Restaurant, hafta içi öğle yemekleri sunmanın yanı sıra, artık günün her saatinde kebap yemek isteyenler için de yeni bir durak olacak. Şehrin içinde, şehirden çok uzakta bir yerdeymiş hissi uyandıran konumuyla, özellikle çalışanların hergün öğle yemeği için ziyaret ettikleri Beytül Kebap Restaurant, 8 Mart itibariyle “günün her saati kebap” hizmetiyle üstelik çok ekonomik fiyatıyla kebapseverleri davet ediyor.

800 8763

ADANA’DAN URFA’YA KEBAP 20 TL

Kocaeli Ticaret Odası Sosyal Tesisi Beytül Kebap Restaurant, Mardinli Selim Usta’nın elinden enfes kebapları ve ekonomik kebap çeşitleriyle kebapseverleri kebap ziyafetine bekliyor. Hafta içi hergün ve pazar günü kebapseverlere hizmet veren Beytül Kebap’ta fiyatlar da çok ekonomik. Adana kebap ve Urfa kebabının mart ayı boyunca 20 TL olarak belirleyen ve yaz düğünlerinin de vazgeçilmez mekanı Beytül Kebap Restaurant, kebapta da ustalığını konuşturacak.

Rezervasyon Tel: 291 01 00 – 0545 914 41 41

SM AFYYY 1

800 8759