Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kocaeli Haber – Gölcük’te Grup Yirmi7 rüzgarı esti

Kocaeli Haber – Gölcük Belediyesi’nin, Cumhuriyetimizin 98.yıl dönümünde Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda düzenlediği Grup Yirmi7 konseri gençlerin büyük ilgisine sahne oldu.

Kocaeli Haber - Gölcük

Kocaeli Haber – Gölcük Belediyesi’nin, Cumhuriyetimizin 98.yıl dönümünde Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda düzenlediği Grup Yirmi7 konseri gençlerin büyük ilgisine sahne oldu. Grup Yirmi7 şarkılarıyla adeta Değirmendere’yi salladı. Gölcük Belediyesi tarafından, Cumhuriyetin 98’inci yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlediği Grup Yirmi7 Konseri gençlerin büyük ilgisini çekti.

CUMHURİYET COŞKUSU YAŞANDI

Grup Yirmi7 şarkılarıyla Değirmendere Çınarlık Meydanı’nı dolduran gençlere unutulmaz bir gece yaşatırken, Cumhuriyet coşkusu da doyasıya yaşandı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de konseri sonuna kadar izleyerek hemşehrileriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kocaeli Haber - Gölcük Belediyesi’nin, Cumhuriyetimizin 98.yıl dönümünde Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda düzenlediği Grup Yirmi7 konseri gençlerin büyük ilgisine sahne oldu.YILLAR SONRA DEĞİRMENDERE’DE

Başkan Sezer, kendisi de Gölcüklü olan Grup Yirmi7’nin solisti Okan Şarlı’ya teşekkür ederek, çiçek verdi. Okan Şarlı da yıllar sonra Değirmendere’de olmaktan çok mutlu olduğunu söyleyerek, Başkan Sezer’e ve alanı dolduran gençlere teşekkür etti. Konser coşku içerisinde son buldu.