Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Nurseda ve Cankut mutluluğa ‘evet’ dedi

Finansbank çalışanlarından Nurseda Aşçı ile Cankut Tütüncü dünya evine girdi. Genç çiftin düğün töreni Eşme sahilinde gerçekleştirildi.

Finansbank çalışanlarından Nurseda Aşçı

Kocaeli bölgesi uluslararası Karate hakemlerinden, antrenör Vasfi Aşçı’nın Kocaeli bölgesi Karate bölge hakemlerinden Nurseda Aşçı ile Cankut Tütüncü görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi. Sapanca Gölü kenarında Eşme sahilinde Doğa Aile Çay Bahçesi’nde mükemmel bir organizasyonla alkışlar eşliğinde düğün meydanına gelen çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Finansbank İstanbul Genel Merkezi yetkili personellerinden olan Nurseda ve Cankut’un en mutlu günlerinde genç çifti kalabalık davetli topluluğu yalnız bırakmadı.

YAKINDAN İLGİLENDİLER

Düğün törenine spor, siyaset, banka personeli ve çevre illerden de katılım gösteren eş, dost, akrabaların yoğun katılımı Aşçı ve Tütüncü ailelerini memnun etti. Sapanca Gölü kenarında Eşme sahilinde açık alanda organizasyonun ve ikramların mükemmel olması davetlileri memnun etti. Görkemli bir düğün ile hayatlarını birleştiren genç çiftin düğün töreninde Aşçı ve Tütüncü ailesi davetlilerle tek tek yakından ilgilendi. Güzel temennilerin dile getirildiği düğün törenine katılan herkese teşekkür ettiklerini belirten Aşçı Tütüncü aileleri, corona virüsü stresi yaşandığı şu günlerde bu güzel günde kendilerini yalnız bırakmayan aile yakınlarına, eş ve dostlarına teşekkür etti. Düğün töreni, gecenin ilerleyen saatlerine doğru çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.