Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

1 yıl önce bugün 1. Lig’e yükselmiştik!

Kocaelispor geçen sene bugün (28 Mayıs 2021) 1. Lig’e yükselmişti!

Kocaelispor geçen sene bugün

Geçen sene bugün, 28 Mayıs 2021’de Misli.com 2. Lig play-off finalinde Kocaelispor, Sakaryaspor’u 4-0 mağlup etti ve 11 yıllık aranın ardından TFF 1. Lig’e yükseldi. Yeşil siyahlı temsilcimiz bu sene kötü yönetim nedeniyle yeniden 2. Lig’e düştü.

Misli.com 2. Lig play-off finali geçen sene bugün, 28 Mayıs 2021’de oynandı. Finalde yeşil siyahlı temsilcimiz Kocaelispor ile Sakaryaspor kozlarını paylaştı. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan karşılaşmada üstün bir oyun sergileyen Kocaelispor, rakibi karşısında ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı. İkinci yarıda bir gol daha bulan Kocaelispor, rakibine 4-0 üstünlük kurarak Manisa ve Eyüpspor’un ardından TFF 1. Lig’de mücadele edecek üçüncü takım oldu.

KOCAELİSPOR EYÜPSPOR KARŞISINDA 1. LİG’E VEDA ETTİ

Kocaeli genelinde büyük bir coşkuyla karşılanan şampiyonluğumuz sonrasında maalesef çok kötü bir sezon geçirdik. Bu sene Engin Koyun başkanlığında çok kötü bir yönetim sergileyen yeşil siyahlı temsilcimiz Kocaelispor yeniden 2. Lig’e düştü. Kocaelispor’un 2. Lig’e düştüğü maç geçtiğimiz yıl birlikte 1. Lig’e yükseldiği Eyüpspor’la oynandı. 12 Mayıs 2022’de karşılaşmada Kocaelispor Eyüpspor’a 2-1 mağlup oldu ve 1. Lig’e veda etti.