Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

12 futbolcu pozitif! Maç ertelendi!

Kocaelispor’un Ankara Demirspor ile oynayacağı futbol karşılaşması Demirspor’da 12 futbolcunun corona testinin pozitif çıkması üzerine ertelendi.

Kocaelispor'un Ankara Demirspor ile
Misli-com 2.Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren kupa sınavının ardından verilen 1 günlük izin sonrası Ankara Demirspor ile oynayacağı zorlu lig mücadelesinin hazırlıklarına dün akşam başlamıştı. Ankara Demirspor’da 12 futbolcunun testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Kocaelispor’un 11 Kasım Çarşamba günü oynayacağı maç, bu gelişmelerin üzerine ileriki bir tarihe ertelendi.

İLERİ BİR TARİHE…

Kocaelispor’un 11 Kasım Çarşamba günü oynayacağı maç, Ankara Demirsporlu 12 futbolcunun corona olması nedeniyle ertelendi Misli-com 2.Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren kupa sınavının ardından verilen 1 günlük izin sonrası Ankara Demirspor ile oynayacağı zorlu lig mücadelesinin hazırlıklarına dün akşam başlamıştı. Ankara Demirspor’da 12 futbolcunun testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Kocaelispor’un 11 Kasım Çarşamba günü oynayacağı maç, bu gelişmelerin üzerine ileriki bir tarihe ertelendi.