Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

30 bin taraftarla tarih yazdık: 3-2

Kocaelispor rakibi Karşıyaka karşısında 30 bin taraftarıyla tarih yazdı. Yeşil siyahlı temsilcimiz 3-2 galip geldi.

Kocaelispor rakibi Karşıyaka karşısında

TFF 3.Lig 2.Grup’ta lider grupta bulunan Kocaelispor  26.hafta maçında 41 puanla 4.sırada yer alan ve Play-Off mücadelesi veren Karşıyaka’yı ağırladı. Kocaeli Stadı’nda oynanan maça taraftar akın ederken, stadın seyirci rekoru da kırıldı. Maçın ilk 5 dakikasında şehitlere saygı nedeniyle  tezahürat yapılmadı. Ardından başlayan tezahüratlarla birlikte ilk gol Talha Mayhoş’tan geldi. Maçın 29. dakikasında golü bulan isim Yakup Alkan oldu ve fark ikiye çıktı.

GÖKDENİZ TARİH YAZDI

Karşıyaka’nın aradığı gol ise 32.dakikada Metin’den geldi ve ilk yarı 2-1 Kocaelispor üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarının hemen başında Karşıyaka beraberliği sağladı. Beraberliği sağlayan gol ise Doğukan’dan geldi. Beraberlik golünün ardından Kocaelispor, pozisyon üretmekte zorlu çekerken oyuna sonradan dahil olan Gökdeniz’in 82.dakikada ceza sahasına kat etmesiyle yakalanan pozisyonda Karşıyaka savunması araya girdi, sonuç çıkmadı
5 dakikalık uzatma bölümünde ise galibiyet golü Kocaelispor’dan geldi. Ali Han Tunçer’in golüyle Kocaelispor bu golle sahadan 3-2 galip ayrılan taraf oldu.