Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bizim çocuklar derece yaptı

Sakarya'nın Geyve ilçesinde düzenlenen İller arası Karate şampiyonasında başarılarıyla Kartepe’nin ve Kartepe Eşme İlköğretim okulunun gururu olan 4 sporcu, düzenlenen törenle ödüllendirildi

Sakarya'nın Geyve ilçesinde düzenlenen

Sakarya’nın Geyve ilçesinde 24 kulüpten 427 sporcunun katılımıyla düzenlenen İller arası Karate Şampiyonası’nda Kartepe Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu ve Eşme İlköğretim Okulu öğrencilerinden Cemre Yağmur Tarcan 1’inci, Ege Özer 1’inci, Ahmet Kıvanç 2’nci, Alp Bora Boran 3’üncü oldu. Başarılı maçlar sonrasında dereceye giren sporcular, ailelerin ve öğrencilerinde katılımıyla düzenlenen törende okul müdürü tarafından ödüllendirildi.

  Kartepe Gençlik ve Spor Kulübü Karate antrenörü Soner Açıkyol, “Kartepe’de gençlerin sporla buluşması için okullarda okul müdürleri ile irtibat halindeyiz. Okul müdürlerimizinde gençleri spora teşvik onusunda bizlere yardımcı oluyorlar ve birlikte çaba sarf ederek spordaki başarılar ardı ardına gelmeye başlamıştır. Gençlerin sporla buluşması için çaba sarf ederken bizlere her zaman destek olan okul müdürlerimize ve ailelerimize çok çok teşekkür ediyorum. Bu uğurda çalışmalarımız devam ederken çeşitli eleştirilere maruz kalsakta, ilimiz Karate Hakem ve antrenörü Vasfi Aşçı hocamızında her fırsatta bize destek vermesiyle, biz spor adına laf değil icraat yapıyoruz” dedi.

karete