Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Boluspor Başkanı Kocaeli’ye geldi

Spor Toto 1.Lig takımlarından Boluspor Kulüp başkanı, Yaksan Madenciliğin sahibi Savaş Abak Gebze de DDC grup’u ziyaret etti.

Spor Toto 1.Lig takımlarından

Boluspor Kulüp başkanı Savaş ABAK her ortamda Bolu ve Boluspora değer katmak İçin gayret sarf ediyor.
Bu anlamda bir çok görüşme yapıyor. Gebze’İstanbul’İzmit ve Bursa’da farklı sektörlerde faaliyet gösteren ve her geçen gün başarılı işlere imza atan DDC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet ÖZTÜK’le de bir araya geldi.DDC grup yönetim kurulu Başkanı Muhammet ÖZTÜRK Kardeşi Mahmut ÖZTÜK’lede uzun yıllara dayanan dostluğu bulunan Savaş ABAK ve beraberindekiler le keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

KARŞILIKLI TEŞEKKÜR

DDC Grup Yönetim Kurulu üyesi Alp BİRKAN ve Finans Müdürü Mustafa Kemal YILMAZ da hazır bulunduğu görüşmede DDC Grup ve Yaksan Madenciliğin aynı zamanda ticari ilişkilerininde bulunduğu ve bu birlikteliğin sporda da devam edeceği ifade edildi. Savaş ABAK görüşmenin olumlu geçtiğini ve DDC Grup ve Muhammet ÖZTÜRK’e Spora ve sporcuya verdiği destekten ötürü teşekkür etti. İş insanı ve DDC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet ÖZTÜRK de Savaş ABAK “böyle zorlu bir süreçte sporcuların gelecekleri için ve Zaman zaman hem spor kulüplerimize ve sporcularımıza bu tür destekler vermeye devam edeceğiz önemli olan spor kulüplerimizin yaşaması gerekir. Başarılı iş insanı ve Bolu Spor kulüp başkanı ve Yaksan Madenciliğin sahibi Savaş ABAK’ta ziyaretten memnuniyet duyduğunu be bu konuda kulübe destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.


DDC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet ÖZTÜRK’te Kardeşim Mahmut ÖZTÜK’üm aile dostu Savaş ABAK ve Bolusporu tebrik ediyor başarılarının daim olmasını dilerim dedi.ÖZTÜRK ayrıca
Savaş Abak’ın ziyaretinden şeref ve onur duyduk dedi.
Sohbet sonunda Savaş ABAK Muhammet ÖZTÜRK’e Boluspor forması takdim etti.

boluspor baskani