Kocaelispor yeni sezonun ilk transferini Konyaspor’dan 31 yaşındaki Ahmet Oğuz’la yaptı. Tecrübeli sağ bekin transferini Kocaelispor’un resmi hesaplarından değil, Kocaelispor Başkanı Recep Durul’un facebook hesabından paylaşıldı. Durul, paylaşımını yakın çevresinin göreceği şekilde paylaşıldı.
YAKIN ÇEVRESİ GÖRDÜ
Geçen sezonu Konyaspor’da geçiren Ahmet Oğuz’un Kocaelispor’a transferi açıklandı. İki yıllık anlaşmanın sağlandığı oyuncunun transferini kulüp başkanı Recep Durul kendi Facebook hesabından eş ve dostlarının göreceği şekilde paylaştı. Durul yönetiminin kafalarda soru işaretleriyle seçilmesi, yeni sezon öncesinde belirsizliklere neden olmaya devam ediyor.
YUHALANARAK SEÇİLMİŞLERDİ
Kulübe yuhalanarak başkan seçilen Recep Durul yönetiminde sorunlar devam ederken, Durul’un bu tutumu sonrasında akıllara Kocaelispor’un basın sözcüsü yok mu? Soruları geldi. Kulüp tarafından herhangi bir açıklama yapılmazken, yönetimin durumu ise yeni sezon öncesinde kafalardaki soru işaretlerini artırıyor.
NEDEN BU SAATE KADAR?
Kocaelispor’un resmi Facebook hesabı bu haber girildikten sonra transferi yayınlandı. Saat 21.57’de yapılan paylaşımda bulunan kulübün neden bu saate kadar beklediği ise merak konusu oldu.