Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bütün stat ‘istifa’ diye bağırdı, onlar kulaklarını tıkadı

Kocaelispor küme düşme potasında dün daha da geriledi. Ligde kalma şansı azalan takımın taraftarları maç sonunda yönetimi tepki gösterdi. Bütün stat hep bir ağızdan “yönetim istifa” sloganları attı. Kocaelispor Kulüp Yönetiminden bu saate kadar herhangi bir istifa gelmedi.

Kocaelispor küme düşme potasında

Kocaelispor, dün hayati bir maçı geride bıraktı. Düşme hattındaki Kocaelispor, Altınordu’yu Kocaeli Stadyumu’nda misafir etti. Mehmet Taş’ın 45+4’teki golüyle Kocaelispor, ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Maçın ikinci yarısında 50’nci dakikada maç 1-1 berabere oldu. Altınordu 65’te 1-2 öne geçti. Kocaelispor, eşitliği 86’da yakaladı. Maç 2-2 berabere tamamlandı.

YÖNETİM İSTİFA SLOGANLARI

Söz konusu beraberlik sonrasında Kocaelispor küme düşme potasında daha da geriledi. Ligde kalma şansı azalan takımın taraftarları maç sonunda yönetimi tepki gösterdi. Bütün stat hep bir ağızdan “yönetim istifa” sloganları attı. Kocaelispor Kulüp Yönetiminden bu saate kadar herhangi bir istifa gelmezken kulüp başkanı Engin Koyun maç sonunda stattan çıkabilmek için taraftarların dağılmasını bekledi.