Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükakın, Kocaelispor başkanlığını o isme teklif etmiş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Kocaelispor başkanlığını Vefa İbrahim Aracı’ya teklif ettiğini söyledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Kocaelispor başkanlığını Vefa İbrahim

ozel haberKocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın bugün kent basınıyla Sekapark’ta yer alan Antikkapı A.Ş. tesisi Mahal’de bir araya geldi. Genel sekreter yardımcısı Ali Yeşildal, İletişim Ofisi Başkanı Sadık Uysal, Antikkapı A.Ş. Genel Müdürü İsmail Yıldırım ve siyasi basın danışmanı İbrahim Gürsel’in eşlik ettiği toplantıda kent gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Tahir Büyükakın soruları da yanıtladı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Kocaelispor başkanlığını Vefa İbrahim Aracı’ya teklif ettiğini söyledi.

BAHRİ YAVUZ BIRAKTIĞINDA TEKLİF ETTİM

Kocaelispor Başkanlığı için Körfezray’ın yüklenicisi Metin Güneş’e teklif götürdüğü iddialarını zırva olarak nitelendiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, şunları söyledi; “Kocaelispor Başkanlığı’nı daha önce İbrahim Aracı’ya söyledim. Ancak o zaman Bahri Yavuz’un başkanlığı bıraktığı dönemdi. Aracı da bana; “Ne kadar para istersen vereyim ama beni karıştırma” şeklinde cevap verdi. Kocaelispor Süper Lig’e çıktığında şakayla yine teklif ettim. Yine “Beni karıştırma” cevabını verdi.

YÖNETİMİN SÜREKLİ TARTIŞILMASININ KENTE BİR FAYDASI YOK

“Paralı bir grup geldi, aday oldu, para verdi de ben engel mi oldum? Ama yönetimin sürekli tartışılmasının kente ve takıma faydası yok. Zamanı gelince eleştirelim ama hırpalamayalım. Daha kurumsal bir yapı olsun ister miyim? Elbette isterim. Kocaelispor şeffaflaşmalı. Kocaelispor kurumsallaşmalı. Kulüp kendi parasını yaratacak bir sisteme kavuşmalı.

TÜPRAŞ SPONSOR OLMUYOR, TÜPRAŞ’I MI KAPATIYORUZ?

Zehirli propagandanın dilinde mantık aranmıyor. “İsmet Paşa asker kaçağıymış” propagandası gibi. Yalana mantık uyduruyorlar. Öncesi ile sonrasına baktığınızda zaten her şey ortaya çıkıyor. Sponsor olmasaydı, metro işini elinden mi alacaktık? Mesela Tüpraş sponsorluk anlaşması yapmıyor. Tüpraş’ı mı kapatıyoruz?

FABRİKALARDAN PARA ALIRSAM ESİRİ OLURUM

Sen Büyükşehir Belediye Başkanısın masaya vur, tüm fabrikalardan para al diyorlar. Ama bu eşkıyalık. Ben o fabrikalardan milyon dolarlar alırsam ben asıl o fabrikalara esir olurum. Böyle olmaz. Ben ne diyorum: Ayda 1000 firma, 1000 Dolar diyorum.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, ulusal ve uluslararası organizasyonlarda elde ettiği
Sıradaki Haber Kağıtspor bu hafta da kürsüden inmedi