Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükakın: Kocaelispor’un borcu nereden geliyor?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyüakın, AK Parti İzmit İlçe Danışma toplatnısında yaptığı konuşmada muhalefete yüklenerek, “Kocaelispor’un borcu nereden geliyor? Zorla konuşturuyorlar” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı

Özgun imzaAK Parti ilçe danışma toplantıları bugün İzmit ile devam etti. Düzenlenen danışma toplantısına AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve il yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Cemil Yaman, İlyas Şeker, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti MKYK Yedek Üyeleri Davut Coşkun Şiviloğlu ve Serpil Yılmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ve ilçe yönetimi, ilçe başkanları, AK Parti İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri, AK Parti önceki dönem İl Başkanları Mahmut Civelek, Şemsettin Ceyhan ve partililer katıldı. AK Partililer düzenlenen toplantıya yoğun ilgi gösterdi.

“ZORLA YAPACAK HALİMİZ YOK”

Programda konuşan Tahir Büyükakın, “Ankara’da su fiyatları hakkında burada konuştular. Biz geldiğimizden beri suya zam yapmadık. Pandemi döneminde defalarca erteledik. Sadece enflasyon farkını yansıtacağız dedik. İSU’nun önümüzdeki sene sadece elektrik faturası olarak tahminimize göre 600-800 milyon TL fatura ödeyecek. Bu rakamları sokakta anlatmanız gerekiyor. Biz bir şey söylüyoruz yalan söylemeye devam ediyorlar. Zannediyorlar ki susacağız. İSU’nun yıllık su geliri 900 milyon TL. sadece önümüzdeki yıl 800 milyonu bulacak bir elektrik faturamız olacak. Biz buna rağmen halen zam yapmamaya çalışıyoruz. Su fiyatlarına en yüksek zammı onlar yaptılar. İlk üç CHP. Şimdi ‘Ankara’da yapılanı Kocaeli’de yapın’ diyorlar. Zaten bizim suyumuz yarısı. İnsan biraz sıkılır.

YİNE YUVACIK YİNE İZGAZ TARTIŞMASI

Saçma sapan tartışmalar yapıyorlar. ‘Yuvacık Barajı olmasaydı abdest alamazdınız’ diye. Taş çatlasın baraj 300 milyon dolar olsun. O baraj 2.2 milyar dolar. 40 milyar TL. O parayla 8 tane daha yapardık. Keşke yapmasaydınız. İstanbul’da öğrenci olduğum yıllardı çöpten geçilmiyordu, su akmıyordu. Unuttunuz tabi bunları. İZGAZ’ı sattınız, parasını yediniz diyorlar. Kaç kere söyledim. Unutturmaya çalışıyorlar. Kocaelispor’un borcu nereden geliyor? Zorla konuşturuyorlar.

“ARKALARINDA LİDER ŞİMDİ VAR”

TOGG’un törenine gittik. Orada Türkiye’nin öğrenilmiş çaresizlikten kurtulduğunu gördük. Vesayet sisteminin bu memleketin iradesi üzerine, bu milletin iradesi üzerine kurmuş olduğu baskı, vesayet bu memleketin evlatlarının öğrenilmiş çaresizliğidir. Biz bu çaresizliği Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yıktık. Devrim otomobilini ürettirmediler. Dahili değil de harici hainler dahil oldu bir şekilde. Arkalarında destek olacak lider bulamadılar. Şimdi var. Kim var? Recep Tayyip Erdoğan var.”

8373481c d7c0 4c3e bee7 f330ff39395f