Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cimnastikte Doruk Demir Türkiye 1.’si oldu

İstanbul’da düzenlenen Parkur Cimnastik Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil eden Enerji GSK sporcuları büyük başarılara imza attı. Miniklerde Emir Yağan Türkiye 2.’si olurken küçükler kategorisinde Doruk Demir Türkiye 1.’si olarak Kocaeli’yi gururlandırdı

İstanbul’da düzenlenen Parkur Cimnastik

Türkiye’de ilk defa Parkur Cimnastik Türkiye Şampiyonası gerçekleştirildi. Geçtiğimiz cumartesi günü İstanbul’da gerçekleştirilen şampiyonaya toplamda 120 sporcu katıldı. Parkur Cimnastik Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil eden Enerji GSK Sporcuları büyük başarılara imza attı. Enerji GSK sporcuları miniklerde Emir Yağan Türkiye 2.’si olurken küçükler kategorisinde Doruk Demir Türkiye 1.’si olarak Kocaeli’yi gururlandırdı.

BİR İLKE İMZA ATTILAR

Kulüp başkanı ve antrenörü İlknur Pala, “İstanbul’da düzenlenen Parkur Cimnastik Türkiye Şampiyonası toplamda 120 sporcunun katılımı ile minik ve küçükler kategorisi gerçekleştirdi. Dünyada ve eş zamanlı Türkiye’de ilk kez yapılan parkur müsabakalarında sporcularımız göz doldurdu. 5 kişilik ekiple gittiğimiz sporcularımız böylece Kocaeli’miz adına bir ilke imza atmış oldular. Miniklerde Emir Yağan Türkiye 2.’si olurken Ongan Öztürk 10., Aras Özmen kendinden 2 yaş büyük birçok sporcuyu geride bırakarak 19. sırada yer aldı. Bayanlarda İmge Zeren Köroğlu, 13. olarak yarışmayı tamamladı. Küçükler kategorisine ise Doruk Demir Türkiye 1.’si oldu.”