Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Engin Koyun: Şehrin bir beklentisi var

Hodri Meydan Taraftar Derneği’nin ev sahipliğinde taraftar, futbolcular ve yönetim birlikte kahvaltı yaptı. Programda konuşan Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, “Şehrin bir beklentisi var. Takımı şehre getirmiyorsunuz diyorlar. Şehir ile takımı bir araya getireceğiz bu mübarek günde” dedi.

Hodri Meydan Taraftar Derneği’nin

Özgun imzaHodri Meydan Taraftar Derneği’nin ev sahipliğinde taraftar, futbolcular ve yönetim birlikte kahvaltı yaptı. Derneğe ait Middle Bridge Cafe’de gerçekleştirilen toplantıya Kocaelispor Başkanı Engin Koyun ve yönetimi, Hodri Meydan Derneği Başkanı Haluk Bozo ve dernek yöneticileri, Kocaelispor oyuncuları, teknik heyet, Kocaelispor eski Başkanı Ayıgba Muammer Çelik ve taraftarlar katıldı.

“HEP EN İYİ YERLERE GELECEĞİZ”Haluk Bozo

Açılış konuşmasını yapan Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Haluk Bozo “Öncelikle buraya gelen Başkanımız Engin Koyun’a teşekkür etmek istiyorum. Bizleri bugün de yalnız bırakmayan herkese tek tek teşekkürlerimi sunuyorum. Bizlere inandığınız sürece her şeyi başaracağız bundan emin olmanızı istiyorum. Biz birlik ve beraberliğimizi bozmadığımız sürede hep en iyi yerlere geleceğiz” ifadelerini kullandı.

Semsettin Yildirim“ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı : “Kocaelispor’un marka değerinin yüksek olduğunu bütün şehir biliyor. Bütün şehrin isteği şampiyonluk, gençlerimiz, çocuklarımız, büyüklerimizin isteklerini adım adım Kocaeli’nin başarılı olabilmesi için elimizden geleni yapacağız. Kulüp başkanı, taraftarlarımız, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da elinden gelen tüm gayreti göstermeyi çalışıyor. Kocaelispor’un yanındayız bundan sonra da bu böyle olacak” dedi.

“ŞEHRİN BİR BEKLENTİSİ VAR”

Yıldırım’ın ardından konuşan Kocaelispor Başkanı Engin Koyun: “En büyük teşekkürü belediye başkanımıza yapalım böyle bir mekanı bize sunduğu için. Takım hakikaten güzel gidiyor. Kocaelispor’un ligi süper ligdir. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Uzun yıllar bu markaya hizmet edeceklerini biliyorum. Bugün önemli bir gün cuma. Şehrin bir beklentisi var. Takımı şehre getirmiyorsunuz diyorlar. Şehir ile takımı bir araya getireceğiz bu mübarek günde. Yarınki Kocaeli Van ile olan maçımızın şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Teknik ekip

Kocaelispor oyunculari

Kocaelispor