Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gençlerbirliği: 2 – Kocaelispor: 0

Trendyol 1. Lig’de 27.hafta mücadelesinde deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelen temsilcimiz Kocaelispor rakibine ilk yarıda yediği gollerle 2-0 kaybetti. Ligde 6 maçtır kazanamayan ve ilk ikiden kopan yeşil siyahlılar Play-Off’u da ateşe atmaya başladı.

Trendyol 1. Lig’de 27.hafta

Son haftalarda aldığı kötü sonuçlara son vermek isteyen Kocaelispor, 27. hafta karşılaşmasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaştı.

Gençlerbirliği maçın 5. dakikasında Melih Bostan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Yendiği golden sonra rakibi karşıda etkili olamayan Kocaelispor, 45+2’de Melih Bodsan’ın golü ile soyunma odasına 2-0 geride girdi.

İkinci yarıya üç oyuncu değişikliği ile başlayan yeşil-siyahlılar, rakip kalede etkili olmaya çalışsa da beklenen oyunu ortaya koyamadı ve Ankara deplasmanından 2-0 mağlup ayrılarak galibiyet hasretini 6 maça çıkardı.

Maçtan dakikalar

5. dakikada sağ kanattan Amilton kale önüne yerden pasında Melih’in vuruşunda top ağlarla buluştu. 1-0
28. dakikada Amaral’ın orta alandan pası ile sağ kanattan içeri giren Barış kale önüne pasını gönderdi. Yerden gelen topa Kouakou’nun ayak içi ile yaptığı vuruşunu Nzaba topun kaleye girmesine izin vermedi.
45+2. dakikada sağ kanatta topu alan Amilton ceza alanına koşu yapan Siliki’ye pasını aktardı. Altı pasta Siliki’den topu alan Melih kaleci Harun’un uzağına meşin yuvarlağı yolladı. 2-0
64. dakikada Candeias’ın sol kanattan yaptığı ortaya ön direkte olan Kouakou kafayı vurdu. Meşin yuvarlak az farkla auta çıktı.