Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Haluk Bozo: Engin Koyun bu kent seni istemiyor

Kocaelispor Olağan Seçimli Genel Kurulu’n ikinci gününde başkan ve yönetimini seçmek için delegelerin sandık başına gittiği Kocaelispor’da başkan adayları son sözlerini söyledi. Haluk Bozo, Engin Koyun2a “Çekil” dedi

Kocaelispor Olağan Seçimli Genel

Kocaelispor’da Olağan Seçimli Mali Genel Kurulu’nun ikinci gününde kulübün başkan, yönetim, denetim ve disiplin kurullarının seçimi gerçekleştirildi. Mevcut başkan Engin Koyun ve kendisine rakip olan yöneticilerinden Yaşar Can’ın başkanlık için yarıştığı genel kurula; taraftarın ‘Hırsızlık ithamı’ tepkisi ve kısa sürede üye yapılan bin 500 kişi damgasını vurdu. Milletvekillerinden siyasi parti il ve ilçe başkanlarına, ticaret odası başkanlarından sivil toplum kuruluşu başkanlarına, kulübün eski başkanlarından belediye başkanlarına kadar birçok ismin yer aldığı kongrede, teknik direktörler Hikmet Karaman ve Engin Korukır da katıldı.

KOCAELİSPOR’UN ÖNÜNE AÇ

Kocaelispor Taraftar Derneği Başkanı Haluk Bozo, “Şampiyonluk kupamız camiamıza hayırlı olsun. Kongremiz de inşallah hayırlı olur. Engin Koyun başkanımıza birkaç tavsiyem var; Etimesgut maçına giderken otobüsleri tutturdular sonra otobüsçülerin telefonlarını açmadılar. HGS istediler, gönderildi, para verilmedi. Kocaelispor taraftarı asla hırsızlık yapmaz. Hodri Meydan 5 bin liralık insanlar değil. Engin Koyun başkanım gözünün içine bakarak söylüyorum. Bu kent seni istemiyor. Erdemlilik yap çekil, Kocaelispor’un önünü aç” ifadelerini kullandı.