Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hodri Meydan Fırat Gül’ü hedef aldı!

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği, 0-0 berabere kalınan Kırklareli maçının ardından Teknik Direktör Fırat Gül için sert açıklamalar yaptı.

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği,

Hodri Meydan’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bu camianın artık gelinen noktada değil mağlubiyete, alınacak bir beraberliğe bile tahammülü kalmamıştır. Kulüp içerisinde görev alan herkes, Kocaelispor isminin ağırlığınca görevini layığıyla yapmak zorundadır. Armanın ağırlığını taşıyamayan ve Kocaelispor’a katkı veremeyen her kim varsa, hemen bugün ceketini alıp istifa etmelidir, etmiyorsa da Kocaelispor’un hakkını vermelidir. Sezon başından bu yana yapmış olduğunuz sponsorluk anlaşmalarıyla kulübe aktarılan paraların hakkını, Kocaelispor’a yakışacak transferlerle iş işten geçmeden bir an önce verin.

SON ŞANSINIZ

Bu sene sizin son şansınızın olduğunu, Kocaelispor Kulübü’ne yakışacak şekilde hizmet etmek zorunda olduğunuzu, aksi takdirde sezon sonunda yapılacak olan kongrede her şeyin daha farklı konuşulacağını aklınızdan çıkartmayın. Bu takımı nasıl düşürdüyseniz, öyle de şampiyon yapın ve sezon sonunda bu şampiyonluğu başarıdan saymayın. Bu günden itibaren başta kulüp başkanı ve yöneticileri olmak üzere; teknik heyet ve oyuncu grubunda bulunan herkes geldiği ve hizmet ettiği camianın neresi olduğunu iyice kavrasın ve herkes kendine gelsin

KOCAELİSPOR’A İHANET

Sezon başından bu yana oynattığı futbolla sürekli olarak eleştirilen Fırat Gül’ün artık bu işi başaramayacağı apaçık ortadadır. Bu günden itibaren Fırat Gül ile devam etmek, Kocaelispor’a ihanettir. Ve yine bu günden itibaren, takımın ihtiyaç duyduğu mevkilere maliyetten kaçmak adına transfer yapmamak Kocaelispor’u başarısızlığa terk etmektir. Başkan ve yönetim kurulu; bu camiaya bir şampiyonluk borçlusunuz. Hakkını verin.”

FmhkkVZX0AAsvbw
Hodri Meydan