Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hodri Meydan Kocaelispor kongre tarihini duyurdu!

Hodri Meydan Taraftar Derneği, Kocaelispor Başkanı Engin Koyun ve yönetim kuruluyla yaptığı toplantı sonrası kongre tarihinin belirlendiğini duyurdu.

Hodri Meydan Taraftar Derneği,

Hodri Meydan Taraftar Derneği, Kocaelispor Başkanı Engin Koyun ve yönetim kuruluyla yaptığı toplantı sonrası kongre tarihinin belirlendiğini duyurdu. Hodri Meydan Taraftarlar Derneği tarafından yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi; “Camiamızın içerisinde bulunduğu durum, geçtiğimiz sezonun değerlendirilmesi ve Kocaelispor Yönetim Kurulunun mevcut gidişatına ilişkin dün akşam Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulumuzda bulunan ilçe temsilcilerimiz ile bugün de Kocaelispor Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte yüz yüze bir istişare toplantısı gerçekleştirdik.

“TEPKİ VERMEME VE SUSMAMIZIN TEK NEDENİ…”

Kocaelispor Yönetim Kurulu üyelerine, taraftarlarımızın kulübümüzün mevcut yönetim kurulundan, yönetiliş tarzından ve gidişatından memnun olmadığını bir kez daha ileterek camianın önünün açılması için kan değişikliğine gidilmesi gerektiği yönünde taraftarlarımızın istek ve görüşlerini kendilerine ilettik. Buradan Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu olarak camiamıza iletmek isteriz ki; mevcutta bulunan Kocaelispor Başkanı ve Yönetim Kuruluna bugüne kadar tepki vermeme ve susmamızın tek nedeni, 31 Mayıs 2022 tarihinde elimizde bulunan yabancı futbolcu ödemelerinin mevcut yönetim kurulunca bir an önce yapılması, ödemelerin yapılmadığı ya da karşılıklı uzlaşılmadığı takdirde Uluslararası Birlik Futbol Federasyonu (FIFA)’ya elimizde bulunan yabancı futbolcu dosyalarının gitmemesi, geçtiğimiz dönemlerde yapılan hataların tekrarlanmaması ve mali tablo düzeninin bozulmaması, kulübün geçmişte yaşadığı üzere borçlu olarak bırakılmaması ve mevcut oyunculara yapılacak ödemelerin zamanında yapılarak Kocaelispor Kulübü’nü borçlandırmamalarını istediğimizden ve içerisinde bulunduğumuz geçiş döneminde yapılacak başkanlık seçiminin Kocaelispor’a faydadan çok, zarar sağlayacağını düşünerek tepki vermediğimizi ve bu nedenlerden dolayı sustuğumuzu belirtmek isteriz.

“İSTİFA KARARI BİZLERE NE KAZANDIRACAKTI?”

Buradan Kocaelispor’u seven herkese soruyoruz sezon içerisinde ve bu geçiş döneminde, ilgili gidişata istinaden tepki verdiğimizde ve yönetim kurulunu istifa ettirdiğimizde eski günleri tekrar yaşama olasılığımız varken istifa kararı bizlere ne kazandıracaktı? Bunların akabinde Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulunun, Kocaelispor Kulübü’nden “deplasman giderleri haricinde” maddi beklentisi hiçbir zaman olmamıştır. Aksini iddia edenlerin ispatını ivedilikle beklediğimizi de tüm camiamız ve kamuoyu ile paylaşmak isteriz. Tüm nedenler ile birlikte, “gelecek sezon ara transfer dönemi içerisinde yapılması planlanan Seçimli Genel Kurul Kararının camianın beklentilerini göz önünde bulundurarak Engin Koyun ile birlikte yapmış olduğumuz görüşme sonucunda erkene alınıp Ekim ayı içerisinde yapılması derneğimiz tarafından sağlanmıştır.

“EN DOĞRU KARAR OLARAK KABUL GÖRMÜŞTÜR”

İçerisinde bulunduğumuz tarih itibarı ile günümüzde yapılması istenen Olağanüstü Genel Kurul Kararının alınması halinde mevcut ödemeler, takım iskeletinin bozulmaması ve içerisinde bulunduğumuz ortamın daha da problem teşkil edecek hale gelmemesi adına, camiamızın menfaatleri doğrultusunda hareket edilmesi esasıyla süreci bu şekilde tamamlamak en doğru karar olarak kabul görmüştür. Hodri Meydan Taraftarlar Derneği olarak bizler, yukarıda yazılmış olan sebepler ve sonuçları bir bütün olarak değerlendirip en az zararla bu süreci atlatmak adına davranış sergileme sorumluluğunu yerine getirmiş bulunmaktayız. Bu sorumluluğu yerine getirirken yegane amacımız sadece ve sadece Kocaelispor’un menfaatleri olmuştur ve hiçbir zaman maddi menfaat talep etmemişizdir. Taraftarlarımızın da içerisinde bulunduğumuz süreç ile ilgili değerlendirmeyi yaparken hangi düşüncede olduğumuzu hakkaniyetlerine bıraktığımızın bilmesini isteriz”