Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hodri Meydan meşale şov yapacak

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği, Kocaelispor’un 3 Şubat’ta Manisa F.K maçı öncesi taraftarlara destek çağrısında bulundu. 3 Şubat günü meşale şov yapılacak.

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği,

Şubat saat 13.00’da oynanacak olan Kocaelispor-Manisa F.K maçı öncesi Hodri Meydan taraftar grubundan taraftara Meşaleni Al, Tesislere gel başlığı ile çağrıda bulunuldu. Hodri Meydan’dan yapılan çağrıda şu ifadelere yer verildi: “Meşaleni al tesislere gel. Değerli kamuoyu, büyük Kocaelispor taraftarı; Taraftarlarımızdan gelen yoğun talep ve istekler üzerine, takımımızın 03.02.2021 tarihinde saat 13.00’te oynayacağı Manisa F.K maçı öncesinde, tesislerimizden stadyuma kadar meşale ve konvoy organizasyonu yapılması konusunda dernek yönetimi olarak yapmış olduğumuz istişare sonucunda büyük Kocaelispor taraftarının beklentilerine cevaben ortak mutabakata varmış bulunmaktayız.

İŞTE BULUŞMA VE MEŞALE ŞOV SAATİ

Takımımız maç günü saat 11:00’da Körfez Brunga Tesisleri’nden stadyuma doğru hareket edecektir. Buna bağlı olarak organizasyon şeması şu şekildedir: Körfez Brunga Tesisleri’nde Toplanma 10.00. Takım Otobüsü Hareket Ederken Besteler ve Meşale Eşliğinde Tesislerden Hareket 11.00. Takım Otobüsü ile Birlikte Stadyuma Hareket ve Konvoy 11:00/12:00. Takım Otobüsü Stadyum Önüne Geldiğinde Besteler ve Meşale Organizasyonu 12:00/12:15. Organizasyon Sonu 12:15 Not: Bütün taraftarlarımızın “Maske, Mesafe ve Temizlik” kurallarına uyması zorunludur.”