Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hodri Meydan tesislere gidip sert uyarılar yaptı

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği üyeleri, Haluk Bozo öncülüğünde Körfez Brunga Tesisleri’ne giderek uyarılarda bulundu. Haluk Bozo, futbolculara sert ifadeler kullandı.

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği

Kocaelispor’da taraftar futbolcuların performansından memnun değil. Hodri Meydan Taraftarlar Derneği üyeleri, bugün Haluk Bozo öncülüğünde Körfez Brunga Tesisleri’ne gitti. Futbolcuları saha kenarına çağıran taraftarlar,  adına konuşan Haluk Bozo, “Arkadaşlar pandemiden ötürü tribünde sizlerle mücadele edemedik. Ama bu demek değil ki sizler için mücadele etmedik.

KAĞIT ÜZERİNDE KALİTELİ FUTBOLCULAR

Sizleri birkaç kez uyarmamıza rağmen hangi camiaya geldiğinizin farkına varamamışsınız. Kağıt üzerinde kaliteli futbolcular var. Diğer takımlara baktığımız hepiniz üst seviyede oynadınız. Paranız mı kaldı, yönetim paranızı mı vermiyor? Tesislerinize bakın, stadınıza bakın bir de diğer takımlara bakın. Aldığını paranın hakkını verin, sahaya çıkın adam gibi mücadele edin.

YA PLAY OFF OYNAYIN YA DA…

Önünüzde bir fırsat var. Ya adam gibi Play Off oynayıp takımı layık olduğu yere çıkarırsınız ya da bu tesislerden hiçbiriniz çıkamazsınız. Biz size inanıyoruz bize söz verdiniz hakkını verin. Çıkarın bizi üst lige baş tacımız olun yoksa değişik gideceksiniz”

İşte o anlar…