Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hodri Meydan ve Tatangalar TFF önünde!

PTT 1. Lig’e çıkmak için final oynayacak olan Kocaelispor ve Sakaryaspor için taraftar devrede. Hodri Meydan ve Tatangalar, TFF önüne giderek açıklama yaptı.

PTT 1. Lig'e çıkmak

Hodri Meydan ve Tatangalar birlikte hareket ederek Türkiye Futbol Federasyonu önünde açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, “Final maçının kazanan kulübü kendi şehrini sevince boğacağı gibi, kaybeden kulübün şehrini de çok büyük bir üzüntüye uğratacaktır. Bundan dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanımız Sayın Nihat Özdemir’in sesimizi duymasını bekliyor, bu iki büyük camianın üst liglerde aynı sezonda boy gösterebilmeleri için imkan sağlanmasını istiyoruz.

BÜYÜK REKABET

Senelerdir alt liglerde mücadele eden ve çeşitli sıkıntılarla boğuşup türlü mücadeleler vererek bugünlere tırnaklarıyla kazıya kazıya gelen Türk futbol camiasının iki güzide ve renktaş kulübü Kocaelispor ve Sakaryaspor, 28 Mayıs tarihinde karşı karşıya gelerek bir üst lige yükselmek adına final maçı oynayacaktır. Uzun yıllar bu iki renktaş kulübün arasında yaşanan büyük rekabet, her zaman Türk futbolseverler tarafından dikkatle takip edilip, güzel mücadeleler ve tribünlerin renkli görüntüleri ile her zaman büyük bir heyecana sahne olmuştur. Bir yandan Türk futbol tarihinin en önemli derbilerinden biri olan Kocaelispor-Sakaryaspor müsabakası tüm futbolseverler tarafından özellikle bu günlerde heyecanla beklenirken, diğer yandan da yine tüm futbolseverler tarafından iki kulüpten birinin müsabakayı kaybedip tekrar hasret kaldığı üst ligler için hayallerini ertelemesi herkesi derin düşüncelere sürüklemeye başlamıştır.

CUMHURBAŞKANI’NA DA ÇAĞRI

Böyle önemli camiaların aynı anda üst liglerde boy gösterebilmesi; hem lig, hem de ülkemizin futbol kültürü açısından önem arz etmekle birlikte, seyir zevkinin de yükselmesi anlamına gelmektedir. Mevcut şartlarda PTT 1. Lig‘deki takım sayısının eşit olmaması durumu da göz önünde bulundurularak bu iki önemli kulübün el ele bir üst lige çıkartılması futbol ve seyir zevki açısından önem arz etmektedir. Final maçının kazanan kulübü kendi şehrini sevince boğacağı gibi, kaybeden kulübün şehrini de çok büyük bir üzüntüye uğratacaktır. Bundan dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanımız Sayın Nihat Özdemir’in sesimizi duymasını bekliyor, bu iki büyük camianın üst liglerde aynı sezonda boy gösterebilmeleri için imkan sağlanmasını istiyoruz. Bizler Kocaelispor camiası olarak Sakaryaspor ile olan ezeli rekabet ve ebedi dostluğumuzun iki kulüpte var olduğu sürece devam edeceğini tüm futbol kamuoyuna yineleyerek belirtmek isteriz. Takdir her zaman Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanımız Sayın Nihat Özdemir’indir.”