Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hodri Meydan’dan çok sert açıklama!

Kocaelispor’un puan kayıpları, taraftarı çok üzüyor. Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Ferhat Uzun, son haftalardaki puan kaybı için çok sert bir açıklama yayımladı ve tahammülleri kalmadığını söyledi.

Kocaelispor’un puan kayıpları, taraftarı

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Ferhat Uzun, konuyla alakalı şu ifadeleri kullandı: “Haftalardır tüm camiaya takıma güvenmemiz konusunda çağrıda bulunup derneğimizi temsilen çıktığım her platforma bu takıma inanmamız gerektiğine değinmiştim. Ama bugün oynanan oyundan sonra çok net gördüm ki KOCAELİSPOR ARMASININ kıymetini bilen çok nadir futbolcu grubu ile hedefe gitmeye çalışıyoruz ve zorlanıyoruz.

“TÜM SORUMLULARINA SORUYORUM”

Sezon başından bu yana beklenen performansı veremeyen Batuhan’a daha ne kadar sabredeceğimizi başta kendisine ve kulübün önde gelen tüm sorumlularına soruyorum. KOCAELİSPOR KULÜBÜ bir Batuhan’ın ayağına bakamaz teknik ekip olarak bu konuda acilen aksiyon alın. Senelerdir alt liglerde mücadele eden bizler artık hiç bir başarısızlığa tahammül etmeyiz edemeyiz etmeyeceğiz !!! Bu armaya sahip çıkmayan, çıkamayan, çıkmak istemeyen kim varsa acilen gerekli cezaların verilmesini, gerekirse takımdan uzak tutularak diğer futbolcu grubunuda zehirlemesinin önlemini bir an önce alın. Koskoca bir şehrin kalbi sizlerin 90 dakika oynadığı oyuna bağlı olarak çarparken sorumsuz, ciddiyetsiz, lakayt bir oyunla bu denli ruhsuz oyununuz artık sabrımızı iyiden iyiye fazlasıyla taşırdı.

“TAHAMMÜLÜZ YOKTUR!”

Yenilebilirsiniz, berabere kalabilirsiniz ama bunları yaparken ARMAYI YERE DÜŞÜREMEZSİNİZ. Bu kadar kötü oyun KOCAELİSPOR ARMASINA saygısızlıktır. Bu ARMAYA saygısızlık yapanı biz bu şehirde barındırmayacağız. Bu kulübün kapısından içeri giren her futbolcu, KOCAELİSPOR ARMASINA ya sahip çıkacak ya da bu şehri terkedecek ! Armanın ağırlığı altında ezilen hiç kimse bizden değildir. Gerekeni yapın, eğer yapmayacaksanız bu şehirde bir dakika daha durmayın. KOCAELİSPOR’UN 1 YIL DAHA KAYBETMESİNE TAHAMMÜLÜMÜZ YOK. Buda böyle biline.”