Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hodri Meydan’dan çok sert açıklama!

Yeşil siyahlı temsilcimiz Kocaelispor’un taraftar kulübü Hodri Meydan Derneği’nden kulüp yönetimiyle ilgili çok sert bir açıklama paylaşıldı.

Yeşil siyahlı temsilcimiz Kocaelispor'un

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Kocaelispor Kulübü’ne sponsorlardan gelen kaynaklarla iligi yönetim kurulununun açıklama yapmasını istedi. Dernek yönetiminden yapılan açıklamada “Son zamanlarda sponsorlarla bağlantılı olarak kulübe gelen paraların nereye gittiği konusunda Hodri Meydan Taraftarlar Derneği olarak merak içerisindeyiz. Mevcut yönetim kadrosunun sponsorlardan gelen ödemelerle geçmiş dönem borcunun kapandığı haberlerini gazete kaynaklı haberlerden öğreniyor ve olan biteni hayretle takip ediyoruz. Bu sezon bahsi geçen sponsorlar olmasaydı geçmiş dönemden kalan futbolcu ve çalışan borçları nasıl ödenecekti?

SÖZDE YÖNETİCİLER…

Sözde yöneticiler ‘Kocaelispor Yöneticisi’ vasfını alabilmek için vakti zamanında kulüp üzerinden isim yapmak için birbirleriyle yarışıp, iş ödeme kısmına gelince neden sponsorlardan medet umuyor ve kaynak ödemeler yönetimden değilde sponsor aracılığı ile alınıyor? Biz Kocaelispor Kulübü’nün en büyük temsilcisi ve bu şehrin en büyük sivil toplum kuruluşu olarak şeffaf bir yönetim ve şeffaf yönetilen bir Kocaelispor Kulübü istiyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olmasaydı ‘sözde mevcut yönetim kurulu müsveddeleri’ ne işe yarayacaktı.

KOCAELİSPOR’DAN ÖNDE DEĞİLLER

Geçmiş dönemlerde yapılan hataların yeni bir sayfa açmışken bir daha düşülmemesi için Kocaelispor Kulübü yönetim kurulunun cebinde akrep varmış gibi sponsorlara güvenerek o koltuğa oturmamalarını, oturacaklarsa da gereken maddi desteği can-ı gönülden vermelerini bekliyoruz. Bu desteği veremeyeceğini düşünen hangi yönetici varsa da kulüp içerisinde yönetici vasfını bir daha üzerlerine almamalarını temenni ediyoruz.  Kocaelispor Kulübü’nün menfaatleri doğrulsunda hareket etmeyen kim olursa olsun karşılarında ilk bizi bulacaktır. Kimse Kocaelispor’dan ve Hodri Meydan Taraftarlar Grubu’ndan büyük ve asla bir adım önde değildir.”